Πρώτη ομιλία Τραμπ με επίθεση στον Μπάιντεν: «Πήγε από το η Αμερική πρώτα, στο η Αμερική τελευταία»

Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

Must Read

Μιλώντας στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στο Ορλάντο, ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναείναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ: «Μπορεί να αποφασίσω να τους νικήσω για τρίτη φορά» (σ.σ. ως δεύτερη εννοεί τις εκλογές του Νοεμβρίου τις οποίες θεωρεί ότι κέρδισε), είπε στην πρώτη του ομιλία μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη», δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για το «απίστευτο ταξίδι», που αυτός και οι υποστηρικτές του ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια. «Θα είμαστε νικητές και η Αμερική θα είναι ισχυρότερη και μεγαλύτερη από ποτέ».

Ο Τραμπ είπε ότι δεν θα ξεκινήσει ένα νέο πολιτικό κόμμαέχουμε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Θα ενωθεί και θα είναι ισχυρότερο από ποτέ») και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι αυτός κέρδισε τις εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ επέκρινε έντονα τον Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι η πολιτική των ΗΠΑ πήγε από το «η Αμερική πρώτα, στο η Αμερική τελευταία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This