Κοροϊδεύει τον πλανήτη! Ο Ερντογάν παρουσιάζει το Σχέδιο Δράσης για τα… ανθρώπινα δικαιώματα!

Αυτή δεν είναι είδηση, είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο!

Must Read

Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο το θράσος του Ταγίπ Ερντογάν. Που αφού έχει καταπατήσει κάθε έννοια του όρου «ανθρώπινα δικαιώματα», για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων, αύριο θα παρουσιάσει το… Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αύριο μάλιστα έχει προγραμματιστεί να το παρουσιάσει ο Τούρκος Πρόεδρος, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο απώτερος σκοπός του σχεδίου είναι η σύνταξη νέου και αστικού συντάγματος.

Η εκδήλωση παρωδία θα ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Τουρκίας και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Μιλλέτ.

Θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Μουσταφά Σέντοπ, οι πρόεδροι του ανώτατου δικαστικού σώματος, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Προεδρίας, εκπρόσωποι των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων, πρέσβεις, εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι πρόεδροι μη κυβερνητικών οργανώσεων, πρυτάνεις, κοσμήτορες, ακαδημαϊκοί, νομικοί και δημοσιογράφοι!

Όπως μάλιστα διαφημίζουν τα φερέφωνα του Ερντογάν: «Το Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα είναι το θεμελιώδες πολιτικό κείμενο της Τουρκίας. Το σχέδιο θα χειριστεί τη νομοθεσία και τις δικαστικές δραστηριότητες βάσεις της νομικής προβλεψιμότητας, της διαφάνειας και της ευθύνης. Με το σχέδιο στο οποίο δίνεται έμφαση στο δικαίωμα ιδιοκτησίας, τα κατοχυρωμένα δικαιώματα, το τεκμήριο της αθωότητας στοχεύονται διάφορες αλλαγές στα πεδία αυτά».   

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This