Κάλλιο αργά… Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ξεκίνησε την αξιολόγηση του Sputnik V!

Έγινε το πρώτο βήμα

Must Read

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η αξιολόγηση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, υπό τη σκιά των χωρών της ΕΕ που έχουν… απηυδήσει από την στρατηγική της Κομισιόν για τα εμβόλια και ολοένα και περισσότερες ακολουθούν εθνική πορεία και όχι ευρωπαϊκή.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο EMA ξεκίνησε μια αξιολόγηση του Sputnik V. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την έγκριση του εμβολίου για χρήση στην ΕΕ. Η ανάγκη για το Sputnik V έχει καταστεί σαφής από επιστήμονες, πολίτες, επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες. 40+ χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη εγκρίνει το Sputnik V, συμπεριλαμβανομένων πολλών μελών της Ε.Ε Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιθεωρητές του EMA στις εγκαταστάσεις του Sputnik V. Βρισκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα κατά του COVID-19 μαζί και μόνο με το να αφήσουμε την πολιτική στην άκρη μπορούμε να νικήσουμε την πανδημία!» αναφέρεται στον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου στα social media.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V από τον Ιούνιο, εάν εξασφαλισθεί η έγκρισή του από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Το RDIF αναμένει ότι πολλές χώρες της ΕΕ θα εγκρίνουν το ρωσικό εμβόλιο αυτόν τον μήνα.

Ο Κίριλ Ντμίτριεφ, διευθύνων σύμβουλος του RDIF που προωθεί το ρωσικό εμβόλιο διεθνώς, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του ΕΜΑ ότι το εμβόλιο θα λειτουργήσει σαν γέφυρα ανάμεσα στην Ρωσία και την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This