Ο Ματέο Σαλβίνι ζήτησε πρόωρες εκλογές

Must Read

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος και ηγέτης της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, κάλεσε για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατό, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται πλέον πλειοψηφία για τη στήριξη της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, σε συνέχεια σειράς συναντήσεων που είχε με πολιτικούς ηγέτες, ο Σαλβίνι ανέφερε πως δήλωσε στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε ότι η συμμαχία της Λέγκας και του κόμματος των Πέντε Αστεριών έχει καταρρεύσει και πως «θα πρέπει γρήγορα να δώσουμε πίσω την ετυμηγορία στους ψηφοφόρους».

Πρόσθεσε ότι το κοινοβούλιο μπορεί να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα ώστε να γίνουν τα απαραίτητα επόμενα βήματα.

Έτοιμος για εκλογές ο Ντι Μάιο

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος Λουίτζι Ντι Μάιο δήλωσε ότι το Κίνημα του των Πέντε Αστέρων δεν φοβάται τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

«Είμαστε έτοιμοι, δεν μας ενδιαφέρει ούτε κατ’ ελάχιστον να κατέχουμε κυβερνητικές θέσεις και ποτέ δεν μας ενδιέφερε», τόνισε ο Ντι Μάιο, κατηγορώντας τον Σαλβίνι ότι «παρασύρει τη χώρα» και πως αργά ή γρήγορα οι Ιταλοί θα στραφούν εναντίον του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This