Βασιλικός «εμφύλιος» – Σε δύο στρατόπεδα οι γαλαζοαίματοι λίγο πριν από τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν

Must Read

Μαλλιά κουβάρια σε όλα τα μέτωπα έχει γίνει ο ισχυρότερος βασιλικός οίκος του πλανήτη, μία ημέρα πριν από τη μετάδοση της τηλεοπτικής συνέντευξης του «απολωλότος προβάτου» της οικογένειας Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, που απειλεί να βάλει βόμβες στα θεμέλια της βρετανικής μοναρχίας. Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί γαλαζοαίματοι, το υπηρετικό προσωπικό τους και χρήστες του διαδικτύου, ενώ προκαλούνται και πολιτικοί τριγμοί!

Την ώρα που ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος έβγαινε από την καρδιολογική κλινική του Λονδίνου όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην καρδιά, επιστρέφοντας με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο King Edward VII Hospital για περαιτέρω νοσηλεία, το στρατόπεδο της συζύγου του βασίλισσας Ελισάβετ και το στρατόπεδο των Χάρι και Μέγκαν αντάλλασσαν επικοινωνιακά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Πρώην μέλος του προσωπικού της Μέγκαν υποστήριξε ανωνύμως ότι η σύζυγος του Χάρι θεωρούσε πως πίσω από τις διαρροές πληροφοριών στον βρετανικό Τύπο για εκείνη κρύβονταν η κουνιάδα της, πριγκίπισσα Κέιτ και η πεθερά της Καμίλα. Η βασιλική οικογένεια απάντησε με διαρροή ότι τουλάχιστον 12 πρώην εργαζόμενοι υπό τη Μαρκλ θα καταθέσουν στην επίσημη έρευνα του παλατιού του Μπάκιγχαμ για τις καταγγελίες ότι δέχτηκαν bullying από τη Μέγκαν. Ο Χάρι και η Μέγκαν αντέδρασαν ζητώντας να εμπλακούν αυτοπροσώπως στην έρευνα, αλλά το παλάτι τούς έριξε… πόρτα λέγοντας ότι πρόκειται για «εσωτερική έρευνα».

Αλληλοσφάζονται στο twitter

Οι χρήστες του twitter έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα τις τελευταίες ημέρες. Οι υποστηρικτές του Χάρι και της Μέγκαν συστρατεύονται κάτω από το hashtag #TeamMeghan (Ομάδα της Μέγκαν). Στον αντίποδα, οι φιλοβασιλικοί χρησιμοποιούν το #TeamQueen (Ομάδα της βασίλισσας) και «αλληλοσφάζονται» ανταλλάσσοντας βιτριολικά σχόλια.

Κυκλοφόρησε, δε, στα social media και «μανιφέστο φίλων της Μέγκαν», οι οποίοι ζητούν από την Ελισάβετ «να ξεκουμπιστεί» από τον θρόνο.

Τριγμοί σημειώθηκαν και στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, καθώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας του υπουργικού συμβουλίου του πρωθυπουργικού γραφείου Σάιμον Κέις φέρεται ότι άφησε να διαρρεύσει e-mail με τις κατηγορίες για bullying από τη Μέγκαν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται για το διάγγελμα

Η βασίλισσα Ελισάβετ από την πλευρά της απολαμβάνει τα κουτάβια Κόργκι που της χάρισαν για να ξεπεράσει το στρες και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το κυριακάτικο διάγγελμά της και τα τηλεοπτικά μηνύματα των Καρόλου, Καμίλα, Ουίλιαμ και Κέιτ που θα ακολουθήσουν.

Με αυτά θα επιχειρήσει να επισκιάσει τη συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν που θα μεταδοθεί λίγες ώρες αργότερα από το αμερικανικό CBS και θα αναπαραχθεί σε 68 χώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This