«Εκδικήθηκε» τους γείτονες βγάζοντάς τους… γλώσσα!

Must Read

Και τη γλώσσα τους έβγαλε κοροϊδευτικά και τους «απείλησε» πως καλά θα κάνουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό και κανείς δεν μπορεί να της πει τίποτα.

Αντιθέτως, όλο το διαδίκτυο μιλάει για την «καλλιτεχνική» εκδίκηση που πήρε από τους γείτονές της, οι οποίοι την κατήγγειλαν στην εφορία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι γείτονες της Κάθριν Κιντ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έκαναν καταγγελία στις Αρχές, ότι ενοικίαζε για σύντομες χρονικές περιόδους δωμάτια του σπιτιού της, χωρίς να δηλώνει τα έσοδα στην εφορία.

Μετά από σχετική έρευνα, η εφορία επέβαλε στην Κιντ πρόστιμο 4.000 δολαρίων (3.560 ευρώ).

Πώς αντέδρασε εκείνη;

Αφού πρώτα πλήρωσε το πρόστιμο, προσέλαβε τον street artist Μπόμπι «Z The Art» Ροντρίγκεζ, για να βάψει το σπίτι της με έντονο ροζ χρώμα, ώστε να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Επιπλέον, έδωσε εντολή στον καλλιτέχνη να δημιουργήσει δύο γιγάντια emojis στους εξωτερικούς τοίχους, απέναντι ακριβώς από το σπίτι των γειτόνων της: το ένα να βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα, ενώ το άλλο να έχει το στόμα του κλεισμένο με… φερμουάρ!

Ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος έφτιαξε στο twitter το hashtag #TheEmojiHouse (το σπίτι των Emoji), ανάρτησε φωτογραφίες από το νέο του «έργο», οι οποίες δεν άργησαν να γίνουν viral.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This