Ένας 11χρονος στο Παρίσι αυτοκτόνησε μετά την έναρξη έρευνας για παρενόχληση άλλου μαθητή

Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης προς τον μαθητή που «είχε δεχθεί την παρενόχληση»...

Must Read

Ένα παιδί 11 ετών που πήγαινε σε σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, αυτοκτόνησε λίγες ώρες αφότου κλήθηκε από το σχολείο του για ένα «περιστατικό παρενόχλησης» σε βάρος ενός άλλου μαθητή, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την «αναζήτηση των αιτιών του θανάτου του», την οποία ανέλαβε η αστυνομία στο Βιτρί σουρ Σεν, μιας κοινότητας κοντά στο Παρίσι, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης προς τον μαθητή που «είχε δεχθεί την παρενόχληση», έγινε σήμερα γνωστό από την εισαγγελία, σε επικοινωνία με το AFP, η οποία προσέθεσε ότι ο 11χρονος είχε μόλις τιμωρηθεί από τη μητέρα του για μια υπόθεση παρενόχλησης.

Νωρίτερα σήμερα, είχε κληθεί από το σχολείο του μαζί με τη μητέρα του σχετικά με γεγονότα παρενόχλησης σε βάρος ενός άλλου μαθητή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο σχολικός επιθεωρητής του Κρετέιγ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This