Στο σκοτάδι το Λονδίνο και η ΝΑ Βρετανία λόγω μπλακ άουτ (video)

Must Read

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Βρετανίας, μετά από μπλακ άουτ το οποίο επηρεάζει σχεδόν ολόκληρο το Λονδίνο, αλλά και τις νοτιοανατολικές περιοχές της Βρετανίας.

Τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης οφείλονται πιθανότατα σε απότομη πτώση της τάσης, και επηρεάζουν την κυκλοφορία στους δρόμους των πόλεων καθώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα φανάρια.

Το μπλακ άουτ επιφέρει αναστάτωση και στα δρομολόγια των τρένων, καθώς ή υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις.

https://twitter.com/i/status/1159871489941954565

«Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη στο δίκτυο της National Grid, που επηρεάζει τους καταναλωτές μας» έγραψε η εταιρεία ηλεκτροδότησης της Βρετανίας σε μήνυμά της στο Twitter.

Η National Grid γνωστοποίησε ότι το πρόβλημα προέκυψε από δύο γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας διαβεβαιώνοντας ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Western Power Distribution, που εξυπηρετεί τα Μίντλαντς, τη νοτιοδυτική Αγγλία και την Ουαλία ανακοίνωσε ότι συνέβη «ένα σοβαρό περιστατικό», όμως το ηλεκτρικό ρεύμα έχει αποκατασταθεί στα νοικοκυριά που επλήγησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This