Πως σχολίασε η Μαρία Ζαχάροβα τις δηλώσεις Μπάιντεν για τον Πούτιν

Η Μόσχα δεν στοχεύει στην επιδείνωση των διμερών σχέσεων, το μήνυμα του Κρεμλίνου

Must Read

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν για τον Βλαντίμιρ Πούτιν, διαμηνύοντας πως η Μόσχα δεν στοχεύει στην επιδείνωση των διμερών σχέσεων.

Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η Ρωσίδα αξιωματούχος επεσήμανε: «Μόλις είπατε και εσείς για το απαράδεκτο των δηλώσεων που έγιναν. Δηλαδή, όταν κάποιος κάνει απαράδεκτες δηλώσεις, εμείς επιδεινώνουμε τις ήδη τεταμένες διμερείς σχέσεις;» αναρωτήθηκε.

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να ακολουθήσουμε αυτήν τη λογική, ή να έρθουμε με κάποιο είδος ίντριγκας. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια ρωσική στρατηγική ή τακτική», υπογράμμισε η Μαρία Ζαχάροβα.

«Το να ρίξουμε πολλή δουλειά για την αναθεώρηση της κατάστασης των διμερών σχέσεων, είναι ένα άλλο ζήτημα. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα» εξήγησε η έμπειρη διπλωμάτισσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This