Πέμπτη 29/7/2021

Έδωσαν το όνομα Τούρκου φιλοναζιστή σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης!

Ήθελε να... εξοντώσουν τους Εβραίους περισσότερο και από τους Γερμανούς!

Το αληθινό πρόσωπο της Τουρκίας -που επιχειρούν να κρύψουν με κάθε τρόπο και να την εμφανίσουν σαν… ευρωπαϊκή χώρα- έχει αποκαλυφθεί ουκ ολίγες φορές. Αλλά αυτό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα επί των ημερών του «σοσιαλδημοκράτη» δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου, ξεπερνάει κάθε όριο.

Έδωσαν σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης το όνομα του Hüseyin Nihal Atsız (1905-1975), ακραίου ρατσιστή, φιλοναζιστή και αντισημίτη. Μισούσε τόσο πολύ τους Εβραίους που έγραψε: «Ο Εβραίος εδώ είναι σαν τον Εβραίο που βλέπουμε παντού. Ύπουλος, ασεβής, δειλός, αλλά και ευκαιριακός Εβραίος · η εβραϊκή γειτονιά είναι το κέντρο της φασαρίας, του θορύβου και της βρωμιάς… Δεν θέλουμε πλέον να βλέπουμε αυτό το προδοτικό και άθλιο έθνος της ιστορίας ως πολίτες ανάμεσά μας»!

Η εμμονή του με τους Εβραίους ήταν απίστευτη: «Το πλάσμα που ονομάζεται Εβραίος στον κόσμο δεν αγαπάται από κανέναν, αλλά από τον Εβραίο και τους ασεβείς…»..
«Δεδομένου ότι η λάσπη δεν θα είναι σίδηρος ακόμα κι αν βγει σε φούρνο, ο Εβραίος δεν μπορεί να είναι Τούρκος, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθεί», έγραψε ο Atsiz το 1934. «Η τουρκικότητα είναι προνόμιο · δεν χορηγείται σε όλους, ειδικά σε εκείνοι όπως οι Εβραίοι… Αν θυμούμαστε, όχι μόνο θα εξοντώσουμε τους Εβραίους όπως οι Γερμανοί, αλλά θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο…».

Και αυτό το πρόσωπο επέλεξαν να τιμήσουν οι Τούρκοι, δίνοντας το όνομά του σε πάρκο!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ