Νέα αποτυχημένη δοκιμή για το SpaceX: Ο πύραυλος SN11 εξερράγη λίγο μετά την απογείωση! (βίντεο)

Όχι μόνο δεν πτοείται ο Έλον Μασκ, αλλά κάνει και χιούμορ...

Must Read

Την τύχη των τριών προηγούμενων δοκιμαστικών πτήσεων του πυραύλου Starship της SpaceX είχε και η τέταρτη, καθώς το πρωτότυπο εξερράγη, όπως ανέφερε στο Twitter ο ιδρυτής της εταιρείας, Έλον Μασκ

«Κάτι σοβαρό συνέβη», τη στιγμή της καθόδου. «Θα πρέπει να διαπιστώσουμε τι ήταν, αφού εξετάσουμε τα συντρίμμια, αργότερα σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή του, προσθέτοντας, αστειευόμενος: «Τουλάχιστον, ο κρατήρας βρίσκεται σε καλό σημείο!».

Η δοκιμαστική εκτόξευση, από την Starbase, κοντά στη Μπόκα Τσίκα, στο νότιο Τέξας, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, αναβλήθηκε για σήμερα, επειδή ο επιθεωρητής της FAA, της αμερικανικής υπηρεσίας ασφάλειας της αεροπορίας, δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στην περιοχή. Ο πύραυλος SN11 εκτοξεύτηκε από τη βάση γύρω στις 15.00 (ώρα Ελλάδας) και άρχισε να ανεβαίνει σε ύψος 10 χιλιομέτρων, όταν παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα στη ζωντανή μετάδοση της δοκιμής και κατά την κάθοδο διακόπηκε.

Άλλη μια συναρπαστική δοκιμή

«Χάσαμε το ρολόι στα 5 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζον Ινσπράκερ, ο σχολιαστής της SpaceX, αναφερόμενος στον χρόνο που πέρασε από τη στιγμή της εκτόξευσης, για να προσθέσει ότι «θα έλεγε κανείς ότι είχαμε άλλη μια συναρπαστική δοκιμή του Starship αριθμός 11».

  • Δείτε πλάνα από τη νέα αποτυχημένη εκτόξευση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This