«Μούγκα» στην Ελλάδα για το κατοχικό δάνειο, αλλά Γερμανός βουλευτής ζήτησε την αποπληρωμή του! (video)

Κατηγόρησε τη γερμανική κυβέρνηση ότι υποστηρίζει στρατιωτικά την Τουρκία

Must Read

Ήταν πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό… Και αναφερόμαστε στις ξεχασμένες πλέον συζητήσεις για αποπληρωμή του κατοχικού δανείου από τους «φίλους» μας τους Γερμανούς.

Και όμως ότι δεν έκανε εδώ και χρόνια κανένας Έλληνας βουλευτής, βρέθηκε να το κάνει ένας Γερμανός! Ο λόγος για τον Gregor Gysi, βουλευτή του κόμματος της Αριστεράς στη Γερμανία (Die Linke) και Προέδρου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Βγήκε στη γερμανική Βουλή και μιλώντας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, τα έψαλλε για τα καλά στο Βερολίνο.

Κατηγόρησε λοιπόν την γερμανική κυβέρνηση για το κατοχικό δάνειο και ζήτησε την αποπληρωμή του! Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του, «η Γερμανία έχει τεράστια ηθική υποχρέωση επιτέλους να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει για αυτά τα εγκλήματα».

Αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι το Βερολίνο υποστηρίζει στρατιωτικά την Τουρκία, η οποία διαρκώς απειλεί την Ελλάδα!

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Γερμανό βουλευτή που δεν «μάσησε» τα λόγια του και διατύπωσε την ιστορική αλήθεια που δεν θέλουν να βλέπουν όσοι κατέχουν εξουσία, εδώ στη χώρα μας.

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This