Ερντογάν κάτσε φρόνιμα! Βγάζει πάλι το Γιαβούζ στην Ανατολική Μεσόγειο

Τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη η Τουρκία

Must Read

Το έχουμε γράψει εγκαίρως ότι ο Ταγίπ Ερντογάν σύντομα θα επιστρέψει στις γνωστές προκλήσεις του. Το αποδεικνύουν άλλωστε όλες οι κινήσεις και δηλώσεις του. Ενώ οι Ευρωπαίοι του χαρίζουν χρόνο και δεν αποφασίζουν για κυρώσεις, ο σουλτάνος αποφάσισε να βγάλει ξανά το πλωτό γεωτρύπανο Γιαβούζ στην Ανατολική Μεσόγειο!

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, δηλώνοντας ότι το Γιαβούζ σύντομα θα επιστρέψει στις «προγραμματισμένες εργασίες του»!

«To Ορούτς Ρέις συνεχίζει τις σεισμικές έρευνες του στα ανοιχτά της Αττάλειας. Το Μπαρμπαρός πήγε για μακροχρόνια συντήρηση και είναι στα ναυπηγεία στην Τούζλα. Τo Γιαβούζ ολοκληρώνει τις προμήθειες του και σύντομα θα επιστρέψει στις προγραμματισμένες τους εργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Υπενθυμίζουμε ότι το Γιαβούζ είχε μπουκάρει στην κυπριακή ΑΟΖ για μήνες και όταν αποχώρησε η δικαιολογία ήταν πως έπρεπε να γίνουν εργασίες συντήρησης!

Η Τουρκία έχει τώρα στραμμένο το ενδιαφέρον της στην πενταμερή για την Κύπρο και θα προκαλεί εκ νέου, για να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This