Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Για τις αθλιότητες του γιου του, ο Μπάιντεν θέλει να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα!

Αποκαλύψεις φωτογραφιών από τη σκοτεινή περίοδο του Χάντερ Μπάιντεν - Το «πυρηνικό» λάπτοπ που απειλεί ακόμα και την ειρήνη...

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Η Daily Mail παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το τεράστιο σκάνδαλο με τον φορητό υπολογιστή (λάπτοπ)  του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Εκτός από τις πολλές αποκαλύψεις για την περίοδο που ο Χάντερ ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και την περίοδο παρακμής με πόρνες και αποτοξινώσεις, ενδιαφέρον έχει το ότι υπάρχουν στοιχεία και για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Ουκρανίας, με όλα να συνηγορούν ότι ο πατέρας του ήξερε κάθε κίνηση και κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του Χάντερ.

Κάτι που κάνει πολλούς να σκεφτούν ότι αυτό δεν είναι άσχετο με την πρόθεση του Τζο να… αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα ακριβώς για το θέμα της Ουκρανίας, με αφορμή πάντα τη Ρωσία. Μάλιστα, φέρεται ο Χάντερ να είναι αυτός που υποκίνησε τον πατέρα του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2019, για να μπορέσει να… σώσει την αξιοπρέπειά του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν αστειεύτηκε ότι «το παντελόνι ήταν πρόβλημα» ενώ ήταν χρήστης ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής για την προώθηση ενός νέου βιογραφικού βιβλίου (Beautiful Things).  Ο Μπάιντεν επίσης επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δεν γνωρίζει αν το διαβόητο εγκαταλελειμμένο λάπτοπ ανήκει σε αυτόν – παρά το γεγονός ότι έχει επαληθευτεί από κορυφαίους ειδικούς για το DailyMail.com.

Ο γιος του Προέδρου των ΗΠΑ επέμεινε ότι δεν ξέρει αν ο φορητός υπολογιστής ήταν δικός του, επειδή ήταν τόσο μαστουρωμένος από τα ναρκωτικά – και συνέχισε να λέει ότι το σκάνδαλο γύρω από τον υπολογιστή είναι παραπλανητικό.

Ο φορητός υπολογιστής παραδόθηκε σε ένα κατάστημα επισκευής στο Wilmington, Delaware και ποτέ δεν πήγε κάποιος να τον αναζητήσει. Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, έπειτα μοίρασε το περιεχόμενό του σε διάφορες εφημερίδες και έτσι είδαν όλοι μέρος του περιεχομένου του.

Ο Μπάιντεν μίλησε επίσης για τον αμφιλεγόμενο διορισμό του στο διοικητικό συμβούλιο της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma Holdings, για το οποίο οι επικριτές του ισχυρίστηκαν ότι δεν είχε τα προσόντα και συνέβη μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν Αντιπρόεδρος εκείνη την εποχή.

Είπε: «Πήγα στη Νομική Σχολή του Γέιλ. Υπηρέτησα σε μια ντουζίνα διοικητικά συμβούλια πριν από τη Burisma, ήμουν αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στην Amtrak και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο World Food Program US, υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση στον κόσμο. Είχα εμπειρία στην εταιρική διακυβέρνηση και ήμουν δικηγόρος. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίστηκα για πρώτη φορά. Ωστόσο, αυτό που δεν έλαβα υπόψη ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιούσαν την αντίληψη εναντίον του πατέρα μου. Δεν θα το έκανα ξανά για αυτόν τον λόγο».

Σε μια προεδρική συζήτηση τον Οκτώβριο, ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε στις διαρροές των email του Χάντερ ως «ένα σωρό σκουπίδια», αλλά σε μια συνέντευξη στο CBS την Κυριακή για να προωθήσει το νέο του βιβλίο, «Beautiful Things», ο Χάντερ είπε ότι ο φορητός υπολογιστής θα μπορούσε να είναι δικός του: «Θα μπορούσε να υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής εκεί έξω που είχε κλαπεί από μένα. Θα μπορούσε να έχει χακαριστεί. Θα μπορούσε να είναι η ρωσική αντικατασκοπεία».

Την Πέμπτη το DailyMail.com αποκάλυψε τα μυστικά του εγκαταλελειμμένου φορητού υπολογιστή του Χάντερ.

Μεταξύ των 103.199 μηνυμάτων κειμένου στον σκληρό δίσκο που χρονολογούνται από το 2016 έως τον Μάρτιο του 2019 είναι πολλές συζητήσεις μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του γιου του.

Η κρυφή μνήμη 103.000 μηνυμάτων κειμένου, 154.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με περισσότερες από 2.000 φωτογραφίες και δεκάδες βίντεο, είναι γεμάτη με αποκαλύψεις που λείπουν βολικά από το βιβλίο, όπως:

  • Πώς παρακάλεσε τον πατέρα του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2019 για να σώσει τη φήμη του
  • Πώς απέφυγε επανειλημμένα την αστυνομική δράση εναντίον του, παρά το ότι ασχολούνταν συνεχώς με εμπόρους ναρκωτικών και πόρνες και ότι είχε πολλές «επαφές» με τις αρχές
  • Ο Χάντερ φυλασσόταν από έναν πράκτορα της μυστικής υπηρεσίας, ενώ βρισκόταν σε περίοδο παρακμής με ναρκωτικά και πόρνες το 2018 στο Χόλιγουντ, παρά το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα προστασίας εκείνη την εποχή και εν μέσω άρνησης από την ομοσπονδιακή υπηρεσία
  • Ο Τζο Μπάιντεν φοβόταν ότι οι γραπτές συνομιλίες του με τον Χάντερ παραβιάζονταν ακόμη και όταν συζητούσαν την υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο
  • Πώς ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ ξεχειλίζει με ενδείξεις φαινομενικής εγκληματικής δραστηριότητάς του και των συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης ναρκωτικών και πορνείας.

Τα μηνύματα αποκαλύπτουν πώς ο Τζο ενεπλάκη στην τρομερή ερωτική ζωή του γιου του, έγινε σάκος του μποξ για τα ξεσπάσματα του –υπό την επήρεια ναρκωτικών- Χάντερ και πλήρωσε τους λογαριασμούς των εγγονιών του όταν ο γιος του είχε εξαντλήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του σε πόρνες και κοκαΐνη.

Όταν ο πρώην γερουσιαστής του Ντελαγουέρ εξελέγη Αντιπρόεδρος το 2008, έβαλε τέλος στην κερδοφόρα καριέρα του Χάντερ ως λομπίστα, για να αποφευχθεί η εμφάνιση σύγκρουσης συμφερόντων. Ο Χάντερ ξεκίνησε μια σειρά αμφιλεγόμενων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και έπεσε σε έναν κύκλο ναρκωτικών, σκανδάλων, εταίρων και αποτοξίνωσης. Μέχρι το 2019 τα μηνύματά του φαινόταν να είναι γεμάτα με δυσαρέσκεια.

Όταν ο Τζο του έστειλε ένα τυπικό μήνυμα «Καλημέρα όμορφε γιε μου. Μου λείπεις και σε αγαπώ. Ο μπαμπάς», στις 24 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους, ο Χάντερ εξοργίστηκε με τον πατέρα του για το ότι «είχε καταστήσει σαφές στον κόσμο ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο [δεν είναι υποψήφιος για πρόεδρος είναι τα] οικογενειακά προβλήματα, χαίρομαι που είμαι ο γ@μημ…ος στόχος που ζωγραφίσατε στην πλάτη μου».

Ο Χάντερ παραπονέθηκε ότι η συμβουλή του πατέρα του να μην υπερασπιστεί τον εαυτό του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με ιστορίες για το ακριβό διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του Κάθλεν Μπάιντεν ή για τη σχέση του με τη χήρα του αδελφού του, Χάλι είχε αποτύχει και πρόσθεσε σαρκαστικά: «Ω καλημέρα από τη γ@μ…νη αποτοξίνωση».

«Η ομάδα σου μόλις με έκανε τον ανεξέλεγκτο ταλαιπωρημένο, φοροφυγά, μοιχό, πέφτουλα σεξομανή και τοξικομανή, που προσπάθησες τόσο σκληρά να διορθώσεις, αλλά δεν μπορούσες. Απλώς διέγραψαν εντελώς τη ζωή μου», έγραψε. «Αν δεν κατέβεις υποψήφιος ποτέ δεν θα έχεις την ευκαιρία να εξιλεωθείς».

Ο Τζο απάντησε, υποσχόμενος στο γιο του ότι θα έβαζε υποψηφιότητα για Πρόεδρος, προσθέτοντας όμως ότι ανησυχεί ότι τα κείμενά του ήταν «στόχος» για χάκερς.

Ο φορητός υπολογιστής του, ο οποίος παραδόθηκε στο FBI το 2019, είναι γεμάτος με αποδείξεις φαινομενικής εγκληματικής δραστηριότητας από τον ίδιος και τους συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης ναρκωτικών και της πορνείας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης τον Χάντερ με ραγισμένα και πολύ χαλασμένα δόντια – γνωστό ως «στόμα μεθαμθεταμίνης» – καθώς κάθεται σε μια καρέκλα οδοντιάτρου και μια άλλη φωτογραφία που του δείχνει ορατά φαλακρό.

Ο Χάντερ φάνηκε να είναι παθιασμένος με το να φτιάχνει και να πρωταγωνιστεί σε πορνογραφικές ταινίες με πόρνες, βίντεο και φωτογραφίες στο laptop του. Ο σκληρός δίσκος περιέχει εκατοντάδες φωτογραφίες γυμνών γυναικών και γυμνών selfies του Χάντερ, καθώς και δεκάδες βίντεο.

Ο φορητός υπολογιστής έγινε πηγή ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας, όχι μόνο για το αισχρό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του Χάντερ να κάνει σεξ με γυναίκες και να καπνίζει ναρκωτικά, αλλά υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί ότι είχε φακέλους που έδειχαν ότι ο Τζο Μπάντεν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελόνι: Υπέγραψε συμφωνία ύψους 8 δισ. με τη Λιβύη για παροχή φυσικού αερίου στην...

Συνομιλίες με αξιωματούχους της Λιβύης, με επίκεντρο την ενέργεια και τη μετανάστευση, είχε το...

Η Σουηδία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία, λόγω των αναταραχών μετά το κάψιμο...

Μετά τη ραγδαία επιδείνωση στις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Σουηδίας και Τουρκίας, λόγω του σκηνικού...

Παρέμβαση από την αδελφή του Κιμ Γιόνγκ Ουν! Μάλλον δεν του μοιάζει…

Η Βόρεια Κορέα θα είναι πάντα στο πλευρό της Ρωσίας, «στο ίδιο χαράκωμα» με...

Τραγωδία στη Βρετανία: 14χρονη εισέπνευσε αποσμητικό σπρέι και πέθανε από καρδιακή ανακοπή!

Νεκρή σε ηλικία μόλις 14 ετών βρέθηκε στο δωμάτιο της η Τζιόρτζια Γκριν, καθώς...

Πλήρης αναστροφή της RAND για την Ουκρανία: Οι ΗΠΑ να σταματήσουν τώρα τον πόλεμο!

Η RAND Corporation είναι ίσως η ισχυρότερη δεξαμενή σκέψης (Think Tank) στις ΗΠΑ αλλά...

Έκκληση για την προστασία του δάσους του Αμαζονίου

Πάνω από το ένα τρίτο του δάσους του Αμαζονίου μπορεί να έχει υποβαθμιστεί από...

Γελάει ο κόσμος! Ο Ζελένσκι απαιτεί όπλα, την ώρα που η χώρα του «πνίγεται»...

Μια πολιτική κρίση εν μέσω του πολέμου εξελίσσεται στην Ουκρανία, καθώς 15 μέλη της κυβέρνησης, ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι και στενοί συνεργάτες του προέδρου, παραιτήθηκαν ή αποπέμφθηκαν

Ισπανία: Κατασχέθηκε κοκαΐνη αξίας 105 εκατ ευρώ από πλοίο μεταφοράς ζώων

Έπειτα από επιδρομή σε πλοίο μεταφοράς ζώων στα ανοιχτά των Καναρίων Νήσων η ισπανική...

13χρονος Παλαιστίνιος ο δράστης της νέας επίθεσης με δύο τραυματίες στην Ιερουσαλήμ

Ένας 13χρονος Παλαιστίνιος είναι ο δράστης της σημερινής επίθεσης με δύο τραυματίες, έναν πατέρα...

Πυρπόλησαν αυτοκίνητο Ιταλού διπλωμάτη στο Βερολίνο – Βανδάλισαν το ιταλικό προξενείο στη Βαρκελώνη

Διπλή επίθεση κατά διπλωματικών εδρών της Ιταλίας σε Βερολίνο και Βαρκελώνη ανακοίνωσε σήμερα το...

Νέα επίθεση στην Ιερουσαλήμ – Τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι

Ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» σύμφωνα με την Αστυνομία - 42 συλλήψεις για το μακελειό στη συναγωγή

Αποκαλύψεις για τις θηριωδίες Ζελένσκι κατά της ουγγρικής μειονότητας

Συνεχίζεται το Ουγγρικό σφυροκόπημα κατά του Ζελένσκι, με νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που θέλουν το...

Στη δημοσιότητα το βίντεο με τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του Τάιρ Νίκολς – Οργή και...

Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές των ΗΠΑ...

Τηλεφώνημα στήριξης στον Νετανιάχου από Μπάιντεν – Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την επίθεση στη συναγωγή...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες, Παρασκευή, ο Τζο Μπάιντεν με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου,...

Η γερμανική πρεσβεία στην Τουρκία προειδοποιεί για κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική πρεσβεία στην Άγκυρα, προειδοποιεί τους Γερμανούς πολίτες για...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλύψεις για τις θηριωδίες Ζελένσκι κατά της ουγγρικής μειονότητας

Συνεχίζεται το Ουγγρικό σφυροκόπημα κατά του Ζελένσκι, με νέα...

Πριβέ «αποχαιρετισμός» στην τέως βασιλική οικογένεια!

Τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας, με πρώτη τη...

Ψυχρολουσία στα ΑΤΜ για τους συνταξιούχους!

Σχεδόν 1.000.000 δεν είδαν αυξήσεις λόγω ατολμίας της κυβέρνησης να καταργήσει την προσωπική διαφορά που είχε θεσπιστεί επί ΣΥΡΙΖΑ

Εθνικά επικίνδυνη η στάση της Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να είναι ανύπαρκτη στις...

Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη: Ο ίδιος ο Μητσοτάκης γνώριζε τις συνομιλίες!

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της εφημερίδας «Εστία της Κυριακής» όταν...

«Τέρατα» βίασαν φοιτήτρια! Την άφησαν στον δρόμο και τη σκότωσε διερχόμενο Ι.Χ.

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς πέρασε η αστυνομία της Λουιζιάνα...
spot_img

NEWSROOM