Πέμπτη 13/5/2021

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα απείλησαν τέσσερα πλοία των ΗΠΑ το 2019

UFO πάνω από τον Στόλο!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από πολεμικά πλοία των Αμερικανών ανοιχτά της Καλιφόρνιας το 2019 είχαν πράγματι τραβηχτεί από προσωπικό του Ναυτικού.

Αυτό επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο όσον αφορά το υλικό που διέρρευσε από την έρευνα για τα UFO, την οποία πραγματοποιεί η ειδική δύναμη UAΡ, αρμόδια να συλλέγει στοιχεία για μια έκθεση προς το Κογκρέσο που αναμένεται τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του «Mystery Wire», το οποίο αναδημοσιεύει η βρετανική ιστοσελίδα MailΟnline, οι φωτογραφίες που περιήλθαν στα χέρια του κινηματογραφιστή Τζέρεμι Κόρμπελ δείχνουν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τέσσερα αμερικανικά πολεμικά πλοία, μεταξύ των οποίων το αντιτορπιλικό «USS Kidd».

Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ άλλα αντικείμενα φαίνονται σαν drones ή μπαλόνια. Ωστόσο το Ναυτικό τα κατέταξε ως άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από προσωπικό του Ναυτικού. Η UAP έχει συμπεριλάβει αυτά τα περιστατικά στις συνεχιζόμενες έρευνές της» σχολίασε εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Οι έρευνες

Η επιβεβαίωση αυτή έρχεται μία εβδομάδα αφότου ο ναύαρχος Μάικλ Γκίλντεϊ παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα από πού προήλθαν τα μυστηριώδη drones που απείλησαν τα αμερικανικά πολεμικά πλοία τον Ιούλιο του 2019. Ο ίδιος ηγήθηκε έρευνας για το περιστατικό, κατά το οποίο ένα σμήνος από «μη επανδρωμένα αέρια οχήματα» κατεδίωξε τα πολεμικά πλοία για 100 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Καλιφόρνιας. Στις αναφορές των ανδρών του Ναυτικού αποκαλύπτεται ότι έξι μυστηριώδη ιπτάμενα μέσα κινήθηκαν προς τα πολεμικά πλοία στην ευαίσθητη περιοχή εκπαίδευσης των νήσων Τσάνελ με ταχύτητες έως 40 μίλια την ώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ