Δευτέρα 21/6/2021

Πουλήθηκε 3,4 εκατομμύρια λίρες η πολυτελής έπαυλη του Τζορτ Μάικλ (video)

Οι αδελφές του σταρ, Τζορτζ Μάικλ αποφάσισαν να πουλήσουν την αγαπημένη του έπαυλη στο Goring-on-Thames του Oxfordshire, έναντι 3,4 εκατομμυρίων λιρών, στην οποία είχε βρεθεί νεκρός τα Χριστούγεννα του 2016.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο πρώην σύντροφός του είχε κάνει γυαλιά-καρφιά τη βίλα, καθώς, όταν άνοιξε η διαθήκη του τραγουδιστή, είχε μοιράσει την περιουσία του στην οικογένεια και τους φίλους του, ενώ σε εκείνον δεν είχε αφήσει τίποτα.

Το «ησυχαστήριο» σπίτι του Τζορτζ Μάικλ, ένα οίκημα του 16ου αιώνα, που ο ίδιος αναστύλωσε με προσοχή, παρά τις πιέσεις των θαυμαστών που ζητούσαν, να μετατραπεί σε μουσείο, η Γιώτα και η Μέλανι Παναγιώτου επέλεξαν να το πουλήσουν σε ένα ζευγάρι από την περιοχή.

Ο δικηγόρος των δύο αδελφών απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές του τραγουδιστή και τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή των νέων ενοίκων του σπιτιού και να σταματήσουν να αφήνουν λουλούδια στην πόρτα.

Ο Τζορτζ Μάικλ μας είχε ξεναγήσει στο σπίτι του το 2004, μέσα από εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ