Σάββατο 24/7/2021

Φρίκη! Δάσκαλος δημοτικού ανάγκαζε τα παιδιά να κάνουν σεξ και τα βιντεοσκοπούσε

Πάνω από 12 παιδιά είχαν πέσει στα... δίχτυα του

Υπάλληλος σχολείου στην Αυστραλία διαπιστώθηκε ότι ήταν ο… λύκος μέσα στα πρόβατα!

Ο Τζέικ Μοκντίσι, δάσκαλος Πληροφορικής σε δημοτικό σχολείο, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση, καθώς, όπως προέκυψε από υλικό που είχε στο λάπτοπ του, είχε αναγκάσει 14 παιδιά, τα οποία προσέγγιζε μέσω εφαρμογών όπως το Snapchat, να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες βιντεοσκοπούσε.

Οπως προέκυψε στη δίκη του, ο 25χρονος είχε απειλήσει μια 13χρονη ότι θα άφηνε να διαρρεύσει ένα από τα βίντεό της που είχε στα χέρια του όταν εκείνη τον μπλόκαρε στο Snapchat. Μάλιστα, στο ξέσπασμά του είπε στο κορίτσι ότι του φέρθηκε «σαν σκουπίδι» και έπειτα του έστελνε μηνύματα στα οποία δήλωνε «αναμμένος». Όταν του είπε την ηλικία της, εκείνος της απάντησε «δεν μας νοιάζει» και της έστειλε μια φωτογραφία του που τον έδειχνε να κρατάει το πέος του. Βέβαια, αυτά τα μηνύματα τα λάμβανε και αστυνομικός που παρακολουθούσε τα social media της 13χρονης, η οποία είχε μιλήσει σε δασκάλα για όσα της έκανε ο Μοκντίσι.

Οι αστυνομικοί που άρχισαν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν ένα από τα πάνω από 12 παιδιά που είχαν πέσει στα… δίχτυα του 25χρονου από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ