Λίγες ώρες πριν τις εκλογές στην Αλβανία, μίλησαν τα όπλα! Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα, κατηγόρησε τον Έντι Ράμα για την προεκλογική ένταση

Must Read

Την Κυριακή διεξάγονται εκλογές στην Αλβανία, με το κλίμα να είναι ακραία πολωμένο και την διαφθορά να συνεχίζει να χαρακτηρίζει το πολιτικό σκηνικό.

Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε σήμερα στο Ελμπασάν αιματηρό επεισόδιο, με κατάληξη έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν υπήρξε καταγγελία από το Δημοκρατικό Κόμμα ότι αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, μοίραζε φακέλους με λεφτά για να εξαγοράσει ψήφους, ενώ μάζευε και τις αστυνομικές ταυτότητες όσων έπαιρναν τους φακέλους.

Η τακτική της αλβανικής αστυνομίας είναι γνωστή και επειδή καθυστερούσαν μέλη της προεκλογικής επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος (πρόκειται για την αντιπολίτευση στη γειτονική χώρα) προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Αυτό που ακολούθησε ήταν έντονη λογομαχία και αμέσως μετά «μίλησαν» τα όπλα! Νεκρός έπεσε ένας 57χρονος, ενώ τραυματίστηκε εκτός από δυο ακόμη πολίτες, και μια αστυνομικός.

Ο δράστης ήταν σωματοφύλακας του Γενικού Γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, Γκαζμέντ Μπάρδι και έκανε λόγο για αυτοάμυνα. Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα, κατηγορώντας τον Έντι Ράμα για την προεκλογική ένταση και τα αιματηρά επεισόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This