Κυριακή 16/5/2021

Υποψήφιος Αλβανός πρωθυπουργός έξυνε τα επίμαχα σημεία του σε ομιλία (video)

Απελπισμένοι οι Αλβανοί πολίτες λίγο πριν επισκεφτούν την κάλπη

Αναβρασμός επικρατεί στην Αλβανία τις τελευταίες μέρες, καθώς η χώρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στις βουλετικές εκλογές. 

Και μπορεί ο Έντι Ράμα να έχει απασχολήσει έντονα για την αδιαφάνεια και τις αμφισβητούμενες μεθόδους του σε εσωτερική και εξωτερική πολιτική, ο αντίπαλος του που φιλοδοξεί να τον αντικαταστήσει δεν δείχνει θετική εικόνα.

Λίγο μετά το τραγικό περιστατικό με τον υποστηρικτή του που άνοιξε πυρ κατά αντιπάλων του, σκοτώνοντας έναν 55χρονο και τραυματίζοντας άλλους δύο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα «πιάστηκε» να βάζει βαθιά το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και να… ξύνεται κατά διάρκεια ομιλίας του σε πολιτική συγκέντρωση.

Καθώς μιλούσε στους υποψήφιους ψηφοφόρους του, ο Μπάσα έβαλε το χέρι μέσα από το παντελόνι του και έξυσε τα επίμαχα σημεία του μπροστά στους υποστηρικτές του. Το βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Αλβανία και η κυβέρνηση του Ράμα βρήκε αφορμή να τον… «δικάσει».

JOOO!LUSHNJA NUK E MERITON KETE SJELLJE!DHE SHKO LAJ DUART PIS!Se medemek takon dhe njerez ti!VO: ftoj dAnton Debileken ta analizoje!

Posted by Erion Braçe on Wednesday, April 21, 2021

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ