Απίστευτο: Ζευγάρι influencers πλυθήκαν με «ιερό νερό» του Μπαλί! (video)

Must Read

Στα «κάγκελα» είναι οι κάτοικοι του Μπαλί, αλλά και οι χρήστες των social media με γνωστό μοντέλο του Instagram και τον influencer σύντροφό της με τους χιλιάδες followers, για προκλητικό βίντεο που ανάρτησαν, μετά από επίσκεψή τους σε ναό του νησιού.

Οι Τσέχοι Sabina Dolezalova και Zdenek Slouka, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον ινδουιστικό ναό Beji Temple στο περίφημο δάσος των Μαϊμούδων, πλησίασαν μια πηγή, η οποία θεωρείται ιερή για τους ντόπιους.

Γελώντας, η Σαμπίνα σκύβει και σηκώνει την φούστα της αποκαλύπτοντας τα… οπίσθιά της. Στη συνέχεια, ο Ζντένεκ παίρνει νερό από την πηγή με τα χέρια του και το ρίχνει στους γλουτούς της, σαν να της κάνει «μπιντέ», ενώ, παράλληλα, ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Οι χρήστες του Instagram εξαγριώθηκαν όταν το ζευγάρι δημοσίευσε το βίντεο με το παραπάνω περιστατικό, ενώ ο γερουσιαστής του Μπαλί Arya Wedakarna έκανε λόγο για ιεροσυλία, ζητώντας να εκδιωχθούν άμεσα από την Ινδονησία.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, πάντως, το ζευγάρι αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ ο ατζέντης τους αποκάλυψε ότι υποσχέθηκαν στους γέροντες του κοντινού χωριού να δωρίσουν χρήματα, προκειμένου να «εξιλεωθούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This