Άγριο φονικό στο Παρίσι με θύμα γυναίκα αστυνομικό – Νεκρός και ο (πιθανότατα τρομοκράτης) δράστης

Η άτυχη 48χρονη επέστρεφε στο τμήμα από το μεσημεριανό της γεύμα

Must Read

Μια Γαλλίδα αστυνομικός δέχθηκε θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι από Τυνήσιο υπήκοο, σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι!    

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Île-de-France της γαλλικής πρωτεύουσας, με τον 36χρονο άνδρα να επιτίθεται στην 48χρονη γυναίκα την οποία και μαχαίρωσε δις στον λαιμό, στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος του Ραμπουγιέ. Όπως ανέφερε ο τοπικός εισαγγελέας, η αστυνομικός εξέπνευσε στο σημείο, παρά την άμεση παρέμβαση των διασωστών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το εν λόγω περιστατικό δείχνει, μέχρι στιγμής, να έχει χαρακτηριστικά τρομοκρατικού χτυπήματος, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και μια αστυνομική πηγή, ο άνδρας που μαχαίρωσε και σκότωσε την άτυχη αστυνομικό, η οποία επέστρεφε στο γραφείο από το μεσημεριανό της γεύμα, φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»!

Οι συνάδελφοι της 48χρονης πυροβόλησαν και ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, υπέκυψε, επίσης, στα τραύματά του.

«Δεν θα υποχωρήσουμε απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία», δήλωσε ο Μακρόν

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, διεμήνυσε ότι η χώρα του «δεν θα υποχωρήσει» στη μάχη που έχει δεσμευτεί να αναλάβει εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας, ύστερα από το αιματηρό συμβάν. «Ήταν αστυνομικός. Η Στεφανί σκοτώθηκε στο αστυνομικό τμήμα της, στο Ραμπουγιέ, στην ήδη αιματοβαμμένη γη του Ιβελίν», σημείωσε ο Μακρόν σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, με το σχόλιό του να παραπέμπει στη δολοφονία του Γάλλου καθηγητή Σαμουέλ Πατί το 2020, καθώς και δύο αστυνομικών στο ίδιο διαμέρισμα της περιοχής του Παρισιού, τον Ιούνιο του 2016.

  • Δείτε την ανάρτηση:

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This