Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Μάνα έβαλε εισιτήριο στο πάρτι γενεθλίων του γιου της!

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων μπορεί να αποδειχτούν μια πολυέξοδη υπόθεση, σκέφτηκε μια βρετανίδα μητέρα και επιχείρησε να καλύψει κάποια από τα έξοδα, βάζοντας… εισιτήριο για τους καλεσμένους!

Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, τα χρήματα που ζήτησε από όποιον γονιό ήθελε το παιδί του να δώσει το παρών στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, σε χώρο με παιδική πίστα καρτ, μόνο… λίγα δεν ήταν.

Η μητέρα ζήτησε από τους γονείς να καταβάλουν ο καθένας 76 ευρώ, απαιτώντας, μάλιστα, το εν λόγω ποσό να καταβληθεί ως εξής: 22,3 ευρώ να δοθούν πριν το πάρτι, για έξοδα μεταφοράς και άλλα 22,3 ευρώ για «ώρα ανάγκης», ενώ 31,4 ευρώ να δοθούν την ημέρα του πάρτι!

Η… πολυμήχανη μητέρα, εξάλλου, δεν περιορίστηκε μόνο στο εισιτήριο, αλλά ζήτησε από τους γονείς, αντί για δώρα, να προσφέρουν στο γιο της διάφορες δωροεπιταγές, αλλά και να φέρουν έτοιμα πακέτα με παγωτά για πικ-νικ, ώστε να μην χρειαστεί να τα κάνει όλα… μόνη της!

Όπως ήταν φυσικό, τα παραπάνω, όχι μόνο δεν… εκτιμήθηκαν από τους γονείς των άλλων παιδιών, αλλά προκάλεσαν και την οργή τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ