Μάνα έβαλε εισιτήριο στο πάρτι γενεθλίων του γιου της!

Must Read

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων μπορεί να αποδειχτούν μια πολυέξοδη υπόθεση, σκέφτηκε μια βρετανίδα μητέρα και επιχείρησε να καλύψει κάποια από τα έξοδα, βάζοντας… εισιτήριο για τους καλεσμένους!

Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, τα χρήματα που ζήτησε από όποιον γονιό ήθελε το παιδί του να δώσει το παρών στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, σε χώρο με παιδική πίστα καρτ, μόνο… λίγα δεν ήταν.

Η μητέρα ζήτησε από τους γονείς να καταβάλουν ο καθένας 76 ευρώ, απαιτώντας, μάλιστα, το εν λόγω ποσό να καταβληθεί ως εξής: 22,3 ευρώ να δοθούν πριν το πάρτι, για έξοδα μεταφοράς και άλλα 22,3 ευρώ για «ώρα ανάγκης», ενώ 31,4 ευρώ να δοθούν την ημέρα του πάρτι!

Η… πολυμήχανη μητέρα, εξάλλου, δεν περιορίστηκε μόνο στο εισιτήριο, αλλά ζήτησε από τους γονείς, αντί για δώρα, να προσφέρουν στο γιο της διάφορες δωροεπιταγές, αλλά και να φέρουν έτοιμα πακέτα με παγωτά για πικ-νικ, ώστε να μην χρειαστεί να τα κάνει όλα… μόνη της!

Όπως ήταν φυσικό, τα παραπάνω, όχι μόνο δεν… εκτιμήθηκαν από τους γονείς των άλλων παιδιών, αλλά προκάλεσαν και την οργή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This