Δευτέρα 26/7/2021

«Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κερδίσει», το σχόλιο Σβαρτσενέγκερ για την υποψηφιότητα της Κέιτλιν Τζένερ

«Πρέπει να πείσει για τις ικανότητές της, τους πολίτες της Καλιφόρνιας»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live και ρωτήθηκε από τον Jimmy Kimmel για την υποψηφιότητα της Κέιτλιν Τζένερ.

«Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κερδίσει», απάντησε ο 73χρονος Σβαρτσενέγκερ και συνεχίζοντας είπε: «Βλέπω ότι οι κάτοικοι είναι δυσαρεστημένοι με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ. Δεν έχει σημασία αν θα είναι η Κέιτλιν Τζένερ, ή οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος. Πρωταρχικό μέλημα να υπάρχει ένα σαφές όραμα για την πολιτεία, ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα θέλει να κάνει και αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση. Στη συνέχεια πρέπει να πείσει για τις ικανότητές της, τους πολίτες της Καλιφόρνιας. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες, γιατί ο Τύπος θα σου επιτεθεί ανεξάρτητα με το ποιος είσαι. Και εμένα μου επιτέθηκαν. Αλλά στο τέλος κέρδισα, αυτό έχει σημασία».

Πρόσθεσε ότι όποιος κυβερνήτης εκλεγεί θα πρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές για να διορθώσει το χάος που βρίσκεται η Πολιτεία, ενώ στην ερώτηση του παρουσιαστή αν η Τζένερ του ζήτησε συμβουλές, είπε: «Είμαι πολύ καλός φίλος με την Κέιτλιν, τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό της, αλλά είμαι επίσης πολύ καλός φίλος και με τον Γκάβιν Νιούσομ. Επίσης είμαι καλός φίλος και με άλλα άτομα που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν ζητήσει συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ