Δεν το χωράει ανθρώπου νους – Βασάνισε τα νεογέννητα μωρά της γιατί δεν την άφηναν να κοιμηθεί!

Τα τάισε με απολυμαντικό και τους έριξε βραστό νερό! Τι τιμωρία αξίζει σε αυτό το τέρας;

Must Read

Την απόλυτη βαρβαρότητα έζησαν δυο νεογέννητα με το που άνοιξαν τα μάτια τους και μάλιστα από την ίδια τη μητέρα τους! Το έγκλημα, που δεν το χωράει ανθρώπου νους, έγινε στη Νέα Υόρκη.

Τα νεογέννητα μόλις 6 εβδομάδων μαρτύρησαν στα χέρια της μη-τέρας τους, που τα βασάνισε φρικτά. Η 23χρονη Danezja Kilpatrick σκότωσε τα δύο βρέφη Dallis και Dakota στο διαμέρισμά τους στο Κουίνς.

Σύμφωνα με τη New York Post, έριξε απολυμαντικό στα μπιμπερό τους και τα τάισε και στη συνέχεια τα έβαλε στην μπανιέρα, ρίχνοντάς τους καυτό νερό! Το ένα μωράκι πέθανε επιτόπου και η μάνα τέρας το πήρε νεκρό, το τύλιξε σε κουβέρτα και έβαλε το άψυχο κορμάκι του σε σακούλα σκουπιδιών κάτω από τον νεροχύτη! Το δεύτερο μωράκι επέζησε από τα πρώτα βασανιστήρια, αλλά βρέθηκε από τους αστυνομικούς με καρφωμένο στο κεφαλάκι του ένα μαχαίρι!

Η 23χρονη έμεινε μάλιστα για τέσσερις μέρες με τα νεκρά νεογέννητα, έως ότου πήγε στο σπίτι η αδερφή της, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάλεσε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This