Η Αλβανία «τρέχει» τον εμβολιασμό με Sputnik V – Παρέλαβε 25.000 δόσεις του εμβολίου

Η Αλβανία έγινε η 64η χώρα που εγκρίνει τη χρήση του Sputnik V

Must Read

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε την έγκριση του Sputnik V από το Υπουργείο Υγείας της Αλβανίας. Το φορτίο του ρωσικού εμβολίου με 25.000 δόσεις έχει ήδη φτάσει στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Η Αλβανία έγινε έτσι η 64η χώρα που εγκρίνει τη χρήση του Sputnik V, με τον συνολικό πληθυσμό αυτών των χωρών να υπερβαίνει τα 3,2 δισεκατομμύρια άτομα.

Ο Κιρίλ Ντιμιτρίεφ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, δήλωσε σχετικά: «Ορισμένες χώρες στην Ευρώπη χρησιμοποιούν ήδη το Sputnik V για να προστατεύσουν τον πληθυσμό τους και η έγκριση του ρωσικού εμβολίου στην Αλβανία θα παρέχει πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα εμβόλια στον κόσμο. Η RDIF βλέπει μια αυξανόμενη ζήτηση για το Sputnik V και είναι έτοιμη για νέες συνεργασίες».

Στα τέλη Μαρτίου η Αλβανία είχε παραλάβει 10.000 δόσεις του Sputnik V, μετά από δωρεά στη χώρα από τον Μοχάμεντ Μπιν Ζαγέντ διάδοχο του θρόνου των ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This