Το εμβόλιο για τον covid-19 «ανέστησε» σεξουαλικά 85χρονο!

«Έφαγε» διπλό πρόστιμο μέσα σε λίγες ώρες

Must Read

Πρωταγωνιστής καμπάνιας για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού θα μπορούσε να γίνει 85χρονος Ιταλός, που έφαγε δύο πρόστιμα σε μία ώρα επειδή επιχειρούσε να συναντήσει εκδιδόμενες!

Ο… άτακτος ηλικιωμένος, θέλοντας να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς, είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, καθώς από την ώρα που εμβολιάστηκε η σεξουαλική του επιθυμία «εκτοξεύτηκε»!

Ο αστυνομικός Sigismo-ndo Lettieri δήλωσε: «Τον σταμάτησαν αρχικά νωρίς το πρωί, όταν τον είδαν να μπαίνει σε ένα τροχόσπιτο παρκαρισμένο κοντά στην παραλία, που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από ιερόδουλες. Του είπαν ότι παραβίαζε τους περιορισμούς για τον Covid-19 και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Αφέθηκε ελεύθερος, αλλά τον σταμάτησαν και πάλι μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, πιο κάτω, σε άλλο τροχόσπιτο που χρησιμοποιείται από ιερόδουλες, και του επιβλήθηκε άλλο ένα πρόστιμο 500 ευρώ».

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν είδαν ότι ήταν το δεύτερο πρόστιμο και τους… αποτελείωσε όταν τους εξήγησε ότι ένιωθε πιο έντονα τον ανδρισμό του μετά το εμβόλιο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ηλικιωμένος από το Εμπολι δεν γλίτωσε το πρόστιμο, που ανήλθε στα 1.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This