Τρίτη 11/5/2021

Πολιτική εισβολή της Τουρκίας στην Λιβύη! Μετονομάζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες

Έτσι εξηγείται η τουρκική απόβαση με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών!

Η Λιβυκή Μουσουλμανική Αδελφότητα ανακοίνωσε ξαφνικά ότι μετατρέπεται σε «ένωση» με το όνομα «Αναβίωση και Ανανέωση». Αυτό συνέβη ταυτόχρονα με την επίσκεψη μίας κουστωδίας τούρκων αξιωματούχων μεταξύ των οποίων ο τούρκος υπουργός άμυνας, ο τούρκος υπουργός εξωτερικών, αλλά κυρίως, ο τούρκος αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών Χακάν Φιντάν!

Να σημειωθεί ότι κάθε φορά που ο «βρώμικος» αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών επισκέπτεται τρίτη χώρα, ακολουθεί στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας! Αυτή τη φορά η επέμβαση θα γίνει με πολιτικούς όρους.

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς η πληροφορία που μετέδωσε το newsbreak.gr, ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε ύποπτες προεκτάσεις.

Η ενέργεια αυτή των ισλαμιστών τρομοκρατών της μουσουλμανικής αδελφότητας, είναι βέβαιο ότι έγινε σε απόλυτη συνεννόηση με την Τουρκία, καθώς ο Ερντογάν θεωρείται ο αφανής ηγέτης της μουσουλμανικής αδελφότητας παγκοσμίως.

Είναι δεδομένο ότι η Τουρκία υπαγόρευσε στους ισλαμιστές τρομοκράτες να αλλάξουν όνομα, να πολιτικοποιηθούν, ώστε να συμμετέχουν στις πολιτικές διεργασίες της Λιβύης εξασφαλίζοντας την τουρκική παρουσία και στο Λιβυκό κοινοβούλιο. Η Ευρώπη και η Ελλάδα κάθονται και κοιτάζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ