Πέμπτη 24/6/2021

Το ψευδοκράτος τώρα καταγγέλλει παραβιάσεις «εναέριου χώρου» από ελληνικά αεροσκάφη!

Ζητούν και τα ρέστα!

Οι κατοχικές δυνάμεις της Τουρκίας στην Κύπρο καταγγέλλουν τώρα παραβιάσεις του «εναέριου χώρου» του ψευδοκράτους από ελληνικά αεροσκάφη.

Η συγκεκριμένη κίνηση, μάλιστα, ήλθε λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη της πενταμερούς στη Γενεύη, υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτόν την τουρκική αδιαλλαξία που προωθεί τη διχοτόμηση του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας κατέθεσε εκ μέρος των Τουρκοκυπρίων έγγραφο με το οποίο κατηγορείται η Ελλάδα για 13 παραβιάσεις το χρονικό διάστημα Ιουλίου 2020 – Μαρτίου 2021. Αυτοί, δηλαδή, που κατέχουν στρατιωτικά τη μισή Κύπρο ζητάνε και τα ρέστα…

Βέβαια, τέτοιου είδους γεγονότα δεν μπορεί παρά να κάνουν κάποιον να αναρωτηθεί γιατί η ελληνική πλευρά έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί σχεδόν ρουτίνα παραβάσεις, παραβιάσεις, ακόμη και υπερπτήσεις πάνω από το ελληνικό έδαφος και δεν προβαίνει σε ανάλογες καταγγελίες όχι μόνο στον ΟΗΕ, αλλά και σε όλα τα διεθνή φόρα στα οποία συμμετέχει.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ