Οι πρώτοι Ευρωπαίοι που κατοικούν σε… εκτυπωμένο σπίτι! (video)

Ήδη έχουν παραλάβει το ψηφιακό τους κλειδί για το σπιτικό τους των 94 τμ

Must Read

Ένα ζευγάρι συνταξιούχων Ολλανδών από το Άμστερνταμ είναι οι πρώτοι Ευρωπαίοι που μένουν σε σπίτι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένου μέσω της τεχνολογίας τρισδιάστατων εκτυπώσεων! Ήδη έχουν παραλάβει το ψηφιακό τους κλειδί για το σπιτικό τους των 94 τμ.

Το συγκεκριμένο 3D σπίτι είναι το πρώτο από τα πέντε που έχει στο πρόγραμμα η εταιρία Saint-Gobain Weber Beamix και θα κατασκευάσει σε προάστιο του Αϊντχόφεν. Είναι και το πρώτο κτίριο 100% εγκεκριμένο από τις τοπικές αρχές και το ζευγάρι θα πληρώνει ενοίκιο 800 ευρώ για να μένει σε αυτό.

Το νέο αυτό σπίτι αποτελείται από 24 τσιμεντένια στοιχεία, τα οποία εκτυπώθηκαν σε στρώσεις, σε εργοστάσιο στο Αϊντχόφεν, προτού μεταφερθούν με φορτηγό στο οικόπεδο. Εκεί, τοποθετήθηκαν σε θεμέλια βάση και υπέστησαν επεξεργασία από την ολλανδική οικοδομική εταιρία Van Wijnen. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε η στέγη και τα παράθυρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This