Το φερέφωνο του Ερντογάν στο ψευδοκράτος μιλά για «απειλές» και «εκβιασμό» από την Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Τατάρ κατηγόρησε και την ΕΕ για «προκατάληψη» υπέρ της Κύπρου

Must Read

«Η μεροληπτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κύπρο βλάπτει τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης» δήλωσε ο κατοχικός Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σε μια ακόμη επίδειξη… τουρκοφροσύνης και δεν παρέλειψε να εξαπολύσει κατηγορίες κατά των Ελληνοκυπρίων.

Ο Τατάρ σε μήνυμά του για την Ημέρα της Ευρώπης (9 Μαΐου) είπε: «Λυπούμαστε που βλέπουμε ότι η ΕΕ έχει απομακρυνθεί και ενεργεί ενάντια στις βασικές αρχές της όσον αφορά την προοπτική της για το Κυπριακό».

Για να προσθέσει κατηγορώντας και την Κυπριακή Δημοκρατία για εκβιασμό: «Η προκατάληψη της ΕΕ για την Κύπρο είναι ανησυχητική και βλάπτει τις προσπάθειες για λύση. Η ελληνοκυπριακή διοίκηση (σ.σ. Κυπριακή Δημοκρατία) χρησιμοποιεί την ένταξή της στην ΕΕ ως τακτική απειλής και εκβιασμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This