Έκλεισε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν – Πύραυλος έπληξε το Τελ Αβίβ (video)

130 ρουκέτες εκτόξευσε η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ

Must Read

Απάντησε η Χαμάς στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει μετά την κατάρρευση 13οροφης πολυκατοικίας στη Λωρίδα της Γάζας: «Σε απάντηση για τη στοχοθέτηση πολυκατοικιών και πολιτών, το ραντεβού σας με τις ρουκέτες της αντίστασης στους ουρανούς του Τελ Αβίβ είναι στις 9 το βράδυ», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Άμπου Χάμζα, ο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Τζιχάντ. Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονταν τα γραφεία υψηλόβαθμων στελεχών της Χαμάς.

Όπως και έγινε… 130 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν εναντίον του Τελ Αβίβ! Διακόπηκαν όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισραηλινά Μέσα, ένας πύραυλος χτύπησε κτίριο στο προάστιο Χολόν με έναν σοβαρά τραυματία μέχρι στιγμής.

https://twitter.com/Partisangirl/status/1392181019030134784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1392181019030134784%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news.gr%2Fkosmos%2Farticle%2F2576871%2Fpiravlos-eplixe-ktirio-sta-proastia-tou-tel-aviv-dite-vinteo.html

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This