Σάββατο 19/6/2021

Ο Τζεφ Μπέζος, οι Σαουδάραβες και η selfie με το… πέος

H διαβόητη φωτογραφία του Μπέζος που διέρρευσε δεν ήταν πραγματική

O Τζεφ Μπέζος, που προώθησε τη θεωρία ότι η Σαουδική Αραβία ήταν πίσω από την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Λόριν Σάντσεζ, απολάμβανε τον τρόπο με τον οποίο αυτή η θεωρία έκανε την κοινή γνώμη να μην εστιάζει στην πιο «δυσάρεστη και περίπλοκη αλήθεια».

Αυτό αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, η νέα βιογραφία του ιδρυτή της Amazon με τίτλο «Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire», όπου ο συγγραφέας Μπραντ Στόουν αναφέρει ότι δεν υπάρχουν «καταληκτικές αποδείξεις» που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς του Μπέζος ότι η Σαουδική Αραβία ήταν αυτή που έδωσε τα στοιχεία στο περιοδικό «National Enquirer».

Το σχεδόν 500 σελίδων βιβλίο επίσης αποκαλύπτει ότι η διαβόητη φωτογραφία του πέους του Μπέζος που διέρρευσε δεν ήταν πραγματική, αλλά φωτογραφία που πήρε από σάιτ για γκέι συνοδούς ο Μάικλ Σάντσεζ, αδερφός της συντρόφου του Mister Amazon. Ο συγγραφέας διευκρινίζει ότι αυτή η φωτογραφία δεν ήταν μεταξύ όσων ο Σάντσεζ έδωσε στο περιοδικό, αν και την έδειξε στη ρεπόρτερ Αντρεα Σίμπσον κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στις 21 Νοεμβρίου 2018, λέγοντάς της ότι πρόκειται για dick pic που είχε στείλει ο Μπέζος στην αδερφή του.

Επίσης, στα γραφόμενα καταρρίπτεται η εικόνα του μειλίχιου συνήθως Μπέζος, αφού, όπως αναφέρει ο Στόουν, όταν δοκίμαζε το σύστημα της Alexa στο σπίτι του στο Σιάτλ, στη φάση του πρωτοτύπου, του είπε να «πυροβοληθεί στο κεφάλι», καθώς το βρήκε πολύ «ηλίθιο». Οι μηχανικοί του πρότζεκτ, που τότε ονομαζόταν Doppler, φοβήθηκαν ότι αυτή η οργισμένη αντίδρασή του θα προκαλούσε την κατάργησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ