Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τη Γάζα όσο χρειαστεί»

«Το μέρος που φέρει την ενοχή για αυτήν την αντιπαράθεση δεν είμαστε εμείς, είναι εκείνοι που μας επιτίθενται», είπε ο Ισραηλινός σε τηλεοπτικό μήνυμά του

Must Read

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατηγορώντας τη Χαμάς για την αρχή των εχθροπραξιών με την εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ, δήλωσε σε διάγγελμά του ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να πλήττει τη Γάζα όσο χρειαστεί και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν απώλειες μεταξύ των πολιτών.

«Το μέρος που φέρει την ενοχή για αυτήν την αντιπαράθεση δεν είμαστε εμείς, είναι εκείνοι που μας επιτίθενται. Βρισκόμαστε ακόμα στο μέσο αυτής της επιχείρησης, η οποία δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί», είπε ο Ισραηλινός.

Και συνέχισε: «Σε αντίθεση με τη Χαμάς, η οποία σκόπιμα θέλει να βλάψει πολίτες καθώς κρύβεται πίσω από τους πολίτες, κάνουμε τα πάντα, αλλά τα πάντα, για να αποφύγουμε ή να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να βλάψουμε πολίτες και να πλήξουμε απευθείας τους τρομοκράτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This