Δευτέρα 2/8/2021

Βάση με drones έχει η Τουρκία στα κατεχόμενα και ο Ερντογάν δηλώνει ότι τον… ζηλεύουμε!

«Για μας Τουρκία είναι παντού» δήλωσε ο σουλτάνος και ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Με αφορμή το Μπαϊράμι των νέων ο σουλτάνος προχώρησε σε νέες δηλώσεις, ενημερώνοντας ότι στα κατεχόμενα λειτουργεί τουρκική βάση drones, γιατί όπως ανέφερε «σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε επίθεση στην περιοχή πρέπει να είμαστε ισχυροί»! Ενώ αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο ψευδοκράτο    ς στις 20 Ιουλίου, ημέρα της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο, δήλωσε ότι από τα κατεχόμενα θα δώσει τα απαιτούμενα μηνύματα σε όλο τον κόσμο!

Διακατεχόμενος από… Βοναπαρτισμό ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έχασε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να δηλώσει πως «η Τουρκία δεν περιορίζεται σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, για μας Τουρκία είναι παντού» και δικαιολόγησε αυτή τη δήλωση λέγοντας ότι, αυτός είναι ο λόγος που κάνουν βήματα στην Παλαιστίνη, στην Κύπρο, στην ανατολική Μεσόγειο και στο Ιράκ!

Εκεί δε που έδωσε «τα ρέστα» του είναι το σημείο που είπε πως ο κόσμος ζηλεύει την Τουρκία! «Τώρα ελπίζουμε να φέρουμε και καλά νέα, μην εκπλαγείτε εάν σύντομα ακούσετε και -πρώτα ο Αλλάχ- και τα νέα για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Ο κόσμος θα αλλάξει την άποψή του για την Τουρκία. Από αυτή την άποψη ο κόσμος μας ζηλεύει αυτή τη στιγμή και έχουν δίκιο να μας ζηλεύουν. Αφήστε τους να ζηλεύουν. Νότια Κύπρος και βόρεια Κύπρος; Γιατί ενοχλούνται; Επειδή τα πλοία μας είναι εκεί»!

Έχουμε λοιπόν άδικο να λέμε ότι ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην περίπτωση του Ερντογάν;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ