Μεξικό: «Πάγωσαν» οι αστυνομικοί βλέποντας ανθρώπινα μέλη στο τραπέζι κανίβαλου!

Στο σπίτι του 72χρονου βρέθηκαν λείψανα και μαλλιά πολλών γυναικών διατηρημένα σε αλάτι!

Must Read

Ένας 72χρονος άνδρας από το Μεξικό φέρεται να κατέγραφε τον εαυτό του να γδέρνει γυναικεία πρόσωπα και κρανία πριν τα φάει! Ο Αντρές Μεντόζα είναι πιθανόν υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον εννέα γυναικών σε μια περίοδο 20 ετών, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Μεντόζα συνελήφθη αφότου η αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο σώμα της φίλης του στο σπίτι του στην πόλη Atizapan. Η Ρέινα Γκονζάλες, 34 ετών, αναφέρθηκε αγνοούμενη αφότου πήγε στο σπίτι του Μεντόζα για να διακόψει τη σχέση τους, λένε οι αρχές.

Ο 72χρονος φέρεται να τη μαχαίρωσε στο στήθος της και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια ματσέτα για να κόψει τα άκρα της και να βάλει τα απομεινάρια της σε μια τσάντα. Όταν η αστυνομία έψαξε στο σπίτι του Μεντόζα βρήκε σακούλες με ανθρώπινα μέλη τοποθετημένα πάνω στο τραπέζι.

Οι αξιωματικοί οδηγήθηκαν σε άλλο μέρος του σπιτιού από σκύλους και αφού τρύπησαν το δάπεδο, ανακάλυψαν λείψανα και μαλλιά πολλών άλλων γυναικών. Μάλιστα, ήταν διατηρημένα σε.. αλάτι!

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης γυναικεία παπούτσια, είδη ένδυσης και τα δελτία ταυτότητας της Rubicela Castillo, 32 ετών, η οποία αγνοούνταν από τις 20 Ιουλίου 2019 και της Flor Vizcaino, 38 ετών, η οποία αγνοείτο από τις 16 Οκτωβρίου 2016. Ωστόσο, οι αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει εάν τα λείψανά τους ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο σπίτι του Μεντόζα.

Η αστυνομία κατάσχεσε και μια σειρά από βιντεοκασέτες που φέρεται να περιέχουν τα ονόματα πολλών γυναικών, πλάνα των δολοφονιών τους και ένα σημειωματάριο με τα ονόματα 29 γυναικών, αναφέρει το InfoBae.

Σύμφωνα με το Imagen Television Mexico, ο Μεντόζα ομολόγησε ότι έτρωγε τα μέρη του σώματος των θυμάτων του και τα κατέγραφε σε βίντεο. Φέρεται επίσης να έγδερνε τα πρόσωπα και τα τριχωτά του θύματος του. Οι ερευνητές δεν επιβεβαίωσαν εάν είχε φάει κάποιο από τα μέρη του σώματος της φίλης του.

Μέχρι την Τρίτη, ο Μεντόζα είχε κατηγορηθεί μόνο για τη δολοφονία της φίλης του, αλλά η επικεφαλής εισαγγελέας Ντίλτσια Γκαρσία είπε ότι αυτά που ανακάλυψαν οι αξιωματικοί τους κάνουν να πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουν έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This