Λευκορώσοι πράκτορες διέπραξαν «αεροπειρατεία» και κατάληψη αεροσκάφους από την Αθήνα!

Θρίλερ τις τελευταίες ώρες για σύλληψη Λευκορώσου δημοσιογράφου!

Must Read

Απίστευτο θρίλερ συντελείται αυτές τις ώρες – Παρέμβαση της προέδρου της Κομισιόν, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε σχετικά:

Αεροσκάφος της Ryanair το οποίο απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό την Λιθουανία, καταλήφθηκε κυριολεκτικά στον αέρα από Λευκορώσους πράκτορες που είχαν επιβιβαστεί σε αυτό και με την βοήθεια μαχητικού αεροσκάφους τύπου MIG, εξετράπη της πορείας του και κυριολεκτικά απήχθη προκειμένου να προσγειωθεί στην Λευκορωσία!

Η επίμαχη πτήση απογειώθηκε από την Αθήνα

Η πτήση της Ryanair FR4978 από την Αθήνα στο Βίλνιους της Λιθουανίας, κατευθύνθηκε εντέλει στην Λευκορωσία και βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο του Minsk.

Η πορεία του αεροσκάφους είναι ενδεικτική για την κρατική αεροπειρατεία που συνετελέσθη:

 

Αιτία για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση φαίνεται ότι ήταν ο Λευκορώσος δημοσιογράφος Ραμάν Προτάσεβιτς, ιδρυτή του καναλιού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram με την ονομασία NEXTA.

Οι πράκτορες της Λευκορωσίας είχαν επιβιβαστεί στην πτήση από την Αθήνα, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατά την διάρκεια της πτήσης υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό, με αποτέλεσμα να δοθεί η αφορμή ώστε το αεροσκάφος να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Φυσικά, δεν βρέθηκε καμία βόμβα αλλά βρέθηκε ο καταζητούμενος με κατηγορείς για τρομοκρατική δράση, Ραμάν Προτάσεβιτς, Ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές της Λευκορωσίας και αντιμετωπίζει ποινή  κάθειρξης 15 ετών.

Η σοβαρότητα της κατάστασης φαίνεται από την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος με μήνυμα του στο Twitter ζητά την άμεση απελευθέρωση των επιβατών της πτήσης, προαναγγέλλοντας αυστηρά μέτρα κατά της Λευκορωσίας στην ερχόμενη σύνοδο κορυφής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This