Βαρύ το κατηγορητήριο για τον άνδρα με το μαχαίρι, που σκόρπισε τον τρόμο στο Σίδνεϊ

Must Read

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σήμερα στον άνδρα που φέρεται να σκότωσε μια νεαρή γυναίκα στο διαμέρισμά της και να μαχαίρωσε μια άλλη σε επίθεσή του με μαχαίρι κατά περαστικών, στο κέντρο του Σίδνεϊ, την περασμένη Τρίτη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Αυστραλίας, ο άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της 24χρονης Μιχαέλα Νταν, το πτώμα της οποίας βρέθηκε την Τρίτη στο διαμέρισμά της, στην επιχειρηματική συνοικία, στο κέντρο του Σίδνεϊ. Επίσης, βαρύνεται και με την κατηγορία επίθεσης με μαχαίρι σε μια 41χρονη, που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα.

Στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον 20χρονο άνδρα περιλαμβάνονται αυτές της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της κοινής επίθεσης. Ο νεαρός θα παρουσιαστεί αύριο σε δικαστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This