Το Bloomberg «βλέπει» Έλληνα πράκτορα της KGB στην πτήση!

Έχουν ξεφύγει τελείως!

Must Read

Πριν από λίγο το δίκτυο Μπλούμπεργκ μετέδωσε την πληροφορία ότι εκτός από τον Προτάσεβιτς και την σύντροφό του, τρία ακόμα άτομα εγκατέλειψαν την πτήση της Ryanair μόλις αυτή προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μινσκ. Μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας!

Γράφει συγκεκριμένα:

Τρεις επιπλέον επιβάτες αποβιβάστηκαν στο Μινσκ

Όταν η πτήση της Ryanair αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ την Κυριακή, τρεις επιβάτες κατέβηκαν από το αεροπλάνο, εκτός από τον δημοσιογράφο, και τη φίλη του. Ένας από τους επιβάτες ήταν Έλληνας και οι άλλοι δύο ήταν Λευκορώσοι, σύμφωνα με ένα άτομο εξοικειωμένο με την έρευνα.

Ο λόγος αποβίβασης αυτών των επιβατών είναι άγνωστος, είπε το άτομο, το οποίο ζήτησε να μην αποκαλύψουμε τα στοιχειά του επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Πιστεύουμε ότι υπήρχαν και κάποιοι πράκτορες της KGB που αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, νωρίτερα τη Δευτέρα σε σχόλια που μεταδόθηκαν από το RTE Radio.

Το Μπλούμπεργκ δηλαδή φωτογραφίζει έλληνα υπήκοο ως πράκτορα της KGB!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This