Μακελειό στο Γουέστ Τζέφερσον του Οχάιο

Οι πυροβολισμοί πραγματοποιήθηκαν σε αδιέξοδο δρόμο

Must Read

Τουλάχιστον πέντε άτομα βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμό τη Δευτέρα στο Γουέστ Τζέφερσον στο Κολόμπους του Οχάιο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που εδρεύουν στο Κολόμπους ανέφεραν ότι τουλάχιστον τρία άτομα βρέθηκαν νεκρά μέσα σε μια κατοικία, ενώ άλλα θύματα πέθαναν έξω από αυτή, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα ο ακριβής αριθμός των απωλειών.

Δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, οι WSYX και WCMH, επικαλέστηκαν τον αρχηγό της αστυνομίας του West Jefferson, Chris Floyd ως πηγή των πληροφοριών τους. Ο Floyd πρόσθεσε ότι οι πυροβολισμοί πραγματοποιήθηκαν σε αδιέξοδο δρόμο, γεγονός που τον οδηγεί στην εκτίμηση ότι τα θύματα είχαν στοχοποιηθεί.

Το  WCMH ανέφερε ότι η σκηνή του εγκλήματος ήταν ένα σπίτι στο West Jefferson, μια πόλη περίπου 4.000 κατοίκων περίπου 15 μίλια δυτικά του Columbus.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This