Χαμός σε πτήση! Γυναίκα έβριζε, έφτυνε και χτυπούσε τους επιβάτες επειδή δεν ήθελε να φορέσει μάσκα (video)

Σκηνές... απείρου κάλλους μέσα στο αεροπλάνο

Must Read

Εικόνες απόλυτου χάους επικράτησαν μέσα σε πτήση της RyanAir με μια επιβάτισσα που αρνούνταν να φορέσει σωστά τη μάσκα της και την είχε κατεβασμένη στο πηγούνι. 

Η γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στους συνεπιβάτες της που παραπονέθηκαν ενώ μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε καθώς εκτός από βρισιές που εξαπέλυσε η ευέξαπτη αρνητής της μάσκας, άρχισε να χτυπάει αλλά και να φτύνει όσους διαμαρτύρονταν δίπλα της. 

Οι αεροσυνοδοί της πτήσης με διαδρομή Ίμπιζα- Μιλάνο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ωστόσο μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε οι επιβάτες κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος της για όσα βίωσαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This