ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κεραυνός σκότωσε τρία παιδιά και δυο ενήλικες!

Must Read

Απίστευτο! Κεραυνός που έπεσε σε παραλία της Κούβας στοίχισε τη ζωή σε πέντε τουλάχιστον ανθρώπους , τρεις από τους οποίους ήταν παιδιά, ενώ ένας τραυματίστηκε. Ο κεραυνός έπεσε, κατά τη διάρκεια καταιγίδας, σε παραλία στη δυτική Κούβα.

Τα θύματα είναι δύο ενήλικες και 3 παιδιά, όλοι τους Κουβανοί, που βρίσκονταν στην παραλία La Puntilla στο Σάντα Κρουζ ντελ Νόρτε, στην επαρχία Μαγιαμπέκε, σε απόσταση 44 χλμ ανατολικά της Αβάνας. Ένας ακόμη ανήλικος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Τα θύματα είχαν βρει καταφύγιο κάτω από ένα πεύκο, για να αποφύγουν την καταιγίδα, όταν τους χτύπησε ο κεραυνός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρχηγού της αστυνομίας, Μανουέλ Ολιβάρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This