Αποτροπιασμός από τις δηλώσεις και τα ψεύδη Στόλτενμπεργκ (ΝΑΤΟ) υπέρ της Τουρκίας!

Παρουσίασε την Τουρκία ως πολέμιο του Ισλαμικού Κράτους!

Must Read

Με έναν πραγματικό ύμνο υπέρ της Τουρκίας, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ εξόργισε την πολιτισμένη ανθρωπότητα. Αυτή τη φορά ο νορβηγός που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σχέσεις με την Χαμάς, που ξεπέρασε τα εσκαμμένα και δεν έμεινε μόνο στην «γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας που είναι σημαντική για την συμμαχία».

Αντίθετα, εξαπέλυσε έναν οχετό ψεύδους για τον δήθεν αγώνα της Τουρκίας κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών και συγκεκριμένα του ισλαμικού κράτους! Αυτό τη στιγμή που ακόμα και κορυφαίοι αξιωματούχοι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν εντοπίσει, καταγγείλει και στηλιτεύσει την στήριξη που παρέχει η Τουρκία στους ισλαμιστές τρομοκράτες, από την αρχή της έναρξης της συριακής κρίσης!

Ο Στόλτενμπεργκ συνέχισε το παραλήρημα του επαινώντας την Τουρκία αναφορικά με τον προσφυγικό. Δηλαδή την χώρα που έχει δημιουργήσει εκατομμύρια πρόσφυγες μετά την εισβολή της στην Συρία, αλλά και το βόρειο Ιράκ, την παρουσιάζει ως ευεργέτιδά στο θέμα του προσφυγικού. Μιλάμε για την χώρα που χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως εργαλείο πιέσεις και εκβιασμού κατά της Δύσης, επιπλέον όμως επιτρέπει την αναβίωση του σύγχρονου δουλεμπορίου, αφού το σύνολο αυτού γίνεται με τουρκική, κρατική επιστασία!

Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας είναι επικίνδυνος και λειτουργεί ως αχυράνθρωπος της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε τα εξής :

“Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Τουρκία είναι ένας σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Βλέποντας το χάρτη μπορούμε να αντιληφθούμε τη σημασία και το μέγεθος των εδαφών της όπως και ότι είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ, που έχει σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία. Οι υποδομές και το αεροδρόμιο της Τουρκίας ήταν πολύ σημαντικές στον αγώνα ενάντια στην ISIS.”

Ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε ότι η Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο συνασπισμό ενάντια στην ISIS και είπε πως “Για να σταθεροποιήσουμε την νότια γειτονιά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά με την Τουρκία-μέλος του ΝΑΤΟ”

Ο Στόλτενμπεργκ ανέφερε πως ταυτόχρονα η Τουρκία κατέχει κρίσιμη θέση σχετικά με την μεταναστευτική και προσφυγική κρίση. Αυτό τόνισε πως Η συμμαχία παίζει σημαντικό ρόλο για να ξεπεραστούν οι διαφορές και οι διαφωνίες εντός του ΝΑΤΟ και ανέφερε πως το πιο σημαντικό παράδειγμα τούτου είναι ο μηχανισμός αποτροπής συγκρούσεων στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ο Στόλτενμπεργκ είπε πως αυτό είναι κάτι το πολύ μεγάλο Γιατί τέτοιου είδους εντάσεις μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις και ζημιές”, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μείωση της έντασης στη Μεσόγειο κατά τους τελευταίους μήνες.

https://www.haberler.com/stoltenberg-guney-mahallemizi-istikrarlilastirmak-14179849-haberi/

μεταφραση από τα Τουρκικά Νέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This