Σάββατο 19/6/2021

Άγριο κράξιμο από τους Βρετανούς στον Μπάιντεν για τη νέα γκάφα ολκής!

Προέβη σε προσβλητικό... αναγραμματισμό της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας

Το… τζιτζίκι ήταν, ως φαίνεται, μόνο η αρχή των «ευτράπελων» για το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι του Τζο Μπάιντεν ως προέδρου των ΗΠΑ, προκειμένου να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της G7 που θα γίνει στη Βρετανία.

Με το που πάτησε, λοιπόν, το πόδι του σε βρετανικό έδαφος, κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ για όλους τους… λάθος λόγους, καθώς σε ομιλία του στους Αμερικανούς στρατιώτες που εδρεύουν στην βάση της RAF (Royal Air Force – Βασιλική Πολεμική Αεροπορία) στο Σάφολκ, «γλώσσεψε την μπέρδα του» και αποκάλεσε την RAF… «RFA»!  

Όπως αναμενόταν, τα βρετανικά ταμπλόιντς πρόβαλλαν τη νέα γκάφα του Μπάιντεν με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια, τονίζοντας διαρκώς την ηλικία του -78 ετών- και αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για το «πώς ένας τόσο μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος μπορεί να έχει την διαύγεια να είναι επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου». Υπενθύμισαν δε το προ μηνών περιστατικό όπου σκόνταψε 3 φορές ενώ ανέβαινε τη σκάλα του Air Force One, ενώ σχολίασαν και το γεγονός ότι ξεχνάει ονόματα και ότι αποκαλεί την αντιπρόεδρό του «Πρόεδρο Κάμαλα Χάρις».

Πάντως, οι Βρετανοί ήταν έτσι κι αλλιώς αποφασισμένοι να μην υποδεχθούν με «ανοικτές αγκάλες» τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, αφού είναι πεπεισμένοι πως, κατά την συνάντησή τους στην Σύνοδο Κορυφής των G7, θα προειδοποιήσει τον  Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να μην -τολμήσει να- παραβιάσει την συμφωνία του Brexit για τη Βόρεια Ιρλανδία.

  • Δείτε τη στιγμή της… επικής γκάφας του Αμερικανού Πορέδρου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ