Τι μας ετοιμάζουν; Ξαφνική συνάντηση Ακάρ με τους ομολόγους του Ιταλίας και Αγγλίας!

Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να βρεθούμε προ εκπλήξεων!

Must Read

Πριν από την επίσκεψή του στη Λιβύη, ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ταξίδεψε στη Σικελία και συναντήθηκε με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Μπεν Γουάλας και τον Ιταλό υπουργό Άμυνας Λορέντζο Γκουρίνι σε τριμερή συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αεροπλανοφόρο Queen Elizabeth που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ των χωρών στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας και για… περιφερειακά θέματα!

Μετά την τριμερή, ο Ακάρ πραγματοποίησε επίσης διμερή συνάντηση με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Μπεν Γουάλας. Κατά την αξιολόγησή του μετά τις συναντήσεις, ο Χουλούσι Ακάρ δήλωσε ότι οι συνομιλίες ήταν εποικοδομητικές και θετικές: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρατηρήσω ότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση για τα θέματα που συζητήσαμε».

Πως προέκυψε αυτή η τριμερής σε μια περίοδο μάλιστα που η Τουρκία εμφανίζεται άκρως προκλητική, υπάρχει το προηγούμενο με την περίεργη στάση της Ιταλίας σε Λιβύη και Αίγυπτο, αλλά και την συμφωνία οριοθέτησης με την Ελλάδα; Τον δε ρόλο των Άγγλων τον γνωρίζουμε, διαχρονικά φιλότουρκοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This