«Σαρώνει» το Ντουμπάι η ΜΙΤ: Επιχείρηση σύλληψης του αρχιμαφιόζου Πεκέρ – Το αρνούνται οι δικηγόροι του

Στην επιχείρηση φέρεται να συμμετείχαν και drones από το Κατάρ

Must Read

Οι δικηγόροι του ισχυρού άνδρα της τουρκικής μαφίας Σεντάτ Πεκέρ, αρνήθηκαν τις αναφορές ότι έχει συλληφθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, μετά την ασυνήθιστη απουσία του από τα social media τις τελευταίες δύο ημέρες, ανέφερε το Halk TV.

Η εφημερίδα Cumhuriyet απέρριψε επίσης αναφορές για τη σύλληψη του 49χρονου επικαλούμενη τον σύμβουλο Τύπου του Πεκέρ, Εμρέ Ολούρ.

Τα βίντεο και τα tweets του Τούρκου «νονού» (ο οποίος κάποτε υποστήριζε το κόμμα του Ερντογάν) στο YouTube, με τα οποία κατηγορεί παλιούς και σημερινούς κυβερνητικούς αξιωματούχους για διαφθορά και συνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, έχουν προκαλέσει σοκ στην Τουρκία από τότε που άρχισαν να προβάλλονται, στις αρχές Μαΐου.

Ο Πεκέρ εγκατέλειψε την Τουρκία πέρυσι και εγκαταστάθηκε στα Βαλκάνια πριν μετεγκατασταθεί στο Ντουμπάι νωρίτερα φέτος. Την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας, αλλά θα προσπαθούσε να δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο την Κυριακή (σήμερα).

Ο αρχιμαφιόζος είπε ότι είχε διαρρεύσει η τοποθεσία του ξενοδοχείου του στο Ντουμπάι. Η διήμερη απουσία του από το διαδίκτυο προκάλεσε απορίες στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το κατά πόσον έχει συλληφθεί από τη ΜΙΤ.

Ο Πεκέρ το Σάββατο είπε ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει «ένα ασφαλές περιβάλλον» για να συνεχίσει με τα βίντεο, τα οποία στοχεύουν στον ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν Σόιλου και τον πρώην ΥΠΕΣ και αστυνομικό διευθυντή Μεχμέτ Αγάρ.

Πηγές που μίλησαν στο OdaTV, ανέφεραν ότι ενώ ο Πεκέρ δεν είχε ακόμη συλληφθεί, υπήρξε μια επιχείρηση εναντίον του με τη βοήθεια και drones από το Κατάρ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This