Προέλευση Κορωνοϊού: Ο γερουσιαστής Rand Paul αποκαλύπτει το σκοτεινό παρασκήνιο

Πλήρης επιβαβαίωση του Newsbreak για τον βρόμικο ρόλο του Peter Daszak

Must Read

Ο γερουσιαστής RAND PAUL μιλώντας στο FOX NEWS είπε επί λέξει αναφορικά με τις έρευνες για την προέλευση του Κορωνοϊού: Εδώ είναι το πρόβλημα. Όταν ο ΠΟΥ ξεκίνησε την έρευνα για την προέλευση της πανδημίας , εμείς προτείναμε τρία άτομα να συμμετέχουν στην αυτοψία που θα γινόταν στην Κίνα. Αυτοί απέρριψαν και τα τρία άτομα που προτείναμε και δέχτηκαν έναν τύπο που ονομάζεται Peter Daszak ο οποίος ήταν αυτός που χρηματοδότησε το Κινέζικο εργαστήριο!

ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκε κρυφά από το Πεντάγωνο, χρηματοδότησε το ύποπτο εργαστήριο της Γιουχάν!

Επομένως, δεν μπορείτε να έχετε τους ίδιους ανθρώπους – όπως ο Anthony Fauci ή ο Peter Daszak – οι οποίοι είναι μέρος του μηχανισμού χρηματοδότησης που έστειλε αυτά τα χρήματα στο επίμαχο εργαστήριο Wuhan. Δεν μπορείτε να τους ζητήσετε να διερευνήσουν τον εαυτό τους. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη σύγκρουση συμφερόντων, διότι εάν αυτή η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο που χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ, οι άνθρωποι που υποστήριξαν τη χρηματοδότηση προφανώς θα έχουν ευθύνη – τουλάχιστον ηθική ευθύνη…

Αυτή είναι η «Δρ Φρανκεστάιν» της Κίνας: Έφτιαξε ποντίκια με «ανθρώπινους» πνεύμονες για να δοκιμάσει κορονοϊούς!

Ο ΠΟΥ έκανε μια ελλιπέστατη δουλειά την πρώτη φορά. Πρέπει να υπάρξει έρευνα, αλλά αυτή η έρευνα πρέπει να καθοδηγηθεί από το Κογκρέσο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This