Δορυφόρος της Άγκυρας τα Σκόπια: Προπαγανδιστική επίσκεψη του Υπουργού Θρησκευτικών Υποθέσεων

Το σχέδιο της Τουρκίας να χτίσει τζαμιά παντού στα Σκόπια και όλα τα Βαλκάνια!

Must Read

Απόλυτος δορυφόρος της Τουρκίας τα Σκόπια, χρησιμοποιώντας και το θέμα της θρησκείας για να επιβάλει την παρουσία της στην περιοχή μας. Ο Πρόεδρος Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Ali Erbaş συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Ισλαμικής Ένωσης Βόρειας Μακεδονίας» Şakir Fetahu στα Σκόπια.

Ο Ali Erbaş δήλωσε ότι ξεκίνησαν με μια αντιπροσωπεία από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας να επισκεφθούν τους… αδελφούς τους στις χώρες των Βαλκανίων και ότι επισκέφθηκαν και διάφορες πόλεις στη Βουλγαρία.

Τα σχέδια της Άγκυρας αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του: «Η ιστορική συνεργασία μεταξύ της τουρκικής Προεδρίας Θρησκευτικών Υποθέσεων και της Θρησκευτικής Διοίκησης της Βόρειας Μακεδονίας (Ισλαμική Ένωση) θα συνεχιστεί σήμερα και στο μέλλον. Θα συνεργαστούμε μεταξύ μας όσον αφορά την ανατροφή πολλών νέων σύμφωνα με το Κοράνι και τη Σουντά, και την εκπαίδευση των αδελφών μας που θα υπηρετήσουν στους άμβωνες των τζαμιών μας».

Έτοιμοι οι Τούρκοι να γεμίσουν τζαμιά τα Βαλκάνια!

Χαρακτηριστικό των σχεδιασμών της Άγκυρας είναι και τα όσα δήλωσε ο Ali Erbaş σχετικά με τα τζαμιά στα Βαλκάνια και την πρόθεσή της να χτίσει παντού τζαμιά και να επισκευάσει τα υπάρχοντα: «Τα τζαμιά είναι η καρδιά των πόλεων, η καρδιά των γειτονιών. Τα τζαμιά μας είναι απαραίτητα οπουδήποτε ζουν μουσουλμάνοι. Εμείς στην Τουρκία είμαστε στο σημείο να κατασκευάσουμε νέα τζαμιά σε γειτονιές, πόλεις και κωμοπόλεις που δεν διαθέτουν τζαμιά στη Βόρεια Μακεδονία. Και σε διάφορα μέρη των Βαλκανίων, και στο σημείο της επισκευής και επισκευής τζαμιών σε μέρη που χρειάζονται επισκευή. Όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να βοηθούμε από τώρα και στο εξής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This