Φρίκη! 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια και αυτοκτόνησε

Must Read

Ανείπωτη φρίκη για τους κατοίκους του χωριού Ουλιανόβσκ στην Ρωσία όταν βρήκαν ανακάλυψαν ότι ένας 16χρόνος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια και μετά αυτοκτόνησε.

Το τσεκούρι με το οποίο έγιναν οι δολοφονίες

Ο 16χρονος Τiμούρ ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα, ήταν άριστος μαθητής και υπόδειγμα παιδιού και για άγνωστο λόγο πήρε ένα τσεκούρι και σκότωσε την μητέρα του, τον παππού του, τη γιαγιά του τον αδελφό του και την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε.

Τα ακρωτηριασμένα σώματά τους εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Τιμούρ σκαρφάλωσε σε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας και πήδηξε στο κενό.

Ο Παππούς και η γιαγιά του 16χρονου

Σύμφωνα με κάποιες ελάχιστες πληροφορίες για την τραγωδία ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν, ότι ο Τιμούρ φέρεται να άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Αποφάσισα να φύγω από αυτή τη ζωή και για να μην στενοχωρήσω τους συγγενείς μου αποφάσισα να τους πάρω μαζί μου».

Άλλα δημοσιεύματα παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτά, ο 16χρονος φέρεται να έστειλε στις 3 τα ξημερώματα φωνητικό μήνυμα σε έναν φίλο του, στο οποίο αναφέρεται στη «διαρκή σύγκρουση» με τη μητέρα του και τα δύο αδέλφια του και να λέει ότι η δολοφονία είναι η μοναδική λύση. Από την άλλη, βέβαια, εξομολογείται ότι αγαπούσε τον παππού και τη γιαγιά του κι έτσι αποφάσισε να τους δολοφονήσει κι αυτούς ώστε να μην αναστατωθούν από τον θάνατο της υπόλοιπης οικογένειας!

Σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχουν υπόνοιες ότι ο Τιμούρ έπασχε από σχιζοφρένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This