Συνελήφθη 25χρονος με την κατηγορία ότι σχεδίαζε μαζικές εκτελέσεις! (video)

Must Read

Με την κατηγορία της απειλής απόπειρας μαζικής εκτέλεσης συνελήφθη ένας 25χρονος άντρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από την πρωτοβουλία της πρώην κοπέλας του να παρουσιάσει στην αστυνομία μιας σειρά από γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του Σερίφη στης Κομητείας Βολούσια, ανέφερε πως ο Τριστάν Σκοτ Ουίξ, από τη Ντεϊτόνα, έστειλε αρκετά μηνύματα, στα οποία έκανε λόγο για πιθανό πυροβολισμό, ενώ έγραφε πως «η εκτέλεση 100 ανθρώπων θα ήταν αρκετά καλή», αναφέροντας παράλληλα πως είχε εντοπίσει και το μέρος στο οποίο θα χτυπούσε.

Ήθελε να επιτεθεί σε σχολείο

Σε άλλο του μήνυμα, ο Ουίξ φέρεται να έγραψε πως «ένα σχολείο αποτελεί αδύναμο στόχο… θα ήταν πιο πιθανό να ξεκινήσω να πυροβολώ σε μαζικό κοινό, από απόσταση 3 μιλίων. Θα ήθελα να σπάσω το ρεκόρ για τους περισσότερους θανάτους που έχουν καταγραφεί».

Κατά τη σύλληψή του, ο Ουίξ ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς πως τον έχουν συναρπάσει οι μαζικές εκτελέσεις, ωστόσο δεν είχε πάνω του εκείνη τη στιγμή όπλα ή άλλα πυρομαχικά. Στις έρευνες που ακολούθησαν στο διαμέρισμά του, εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό τουφέκι και εκατοντάδες σφαίρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This