Σάββατο 31/7/2021

Απίστευτη πρόκληση από τον πρόεδρο των Σκοπίων υπέρ της Τουρκίας!

Οι σκοπιανοί ακόμα δεν μπήκαν στην Ευρώπη, θέλουν να βάλουν και την Τουρκία!

Ο πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόβσκι προέβη σε μία τριπλή πρόκληση κατά της Ελλάδας.
Πρώτη πρόκληση, η συμμετοχή του στο forum της Αττάλειας, που ισοδυναμεί με έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους των κατεχομένων στην Κύπρο.
Δεύτερη πρόκληση, η ανακοίνωση του ότι τα Σκόπια θα αγοράσουν τούρκικα οπλικά συστήματα!

Τρίτη και μεγαλύτερη πρόκληση, η δήλωση του στο περιθώριο του forum ότι «η Τουρκία είναι αναπόσπαστο μέρος της ενωμένης Ευρώπης»! Την ίδια στιγμή που η χώρα του δεν έχει γίνει ακόμα μέλος της ΕΕ και βασίζεται στα δεδομένα της συμφωνίας των Πρεσπών την οποία παραβιάζει κατάφωρα, για να συνεχίσει την ενταξιακή της πορεία με τις πλάτες της Ελλάδας.

Δηλαδή την ίδια στιγμή που ο σκοπιανός εκλιπαρεί την Ελλάδα να βοηθήσει ώστε να αρθεί το βέτο της Βουλγαρίας αλλά και προγενέστερα της Γαλλίας στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, ανοίγει διάπλατα την ευρωπαΐκή κερκόπορτα στην Τουρκία.

Εάν αυτός δεν είναι λόγος για την ελληνική κυβέρνηση να βάλει αμέσως βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με τα Σκόπια, τότε ποιος μπορεί να είναι…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ